Mittwoch, 19. Mai 2010

Finland 12 points

Ennen Lordin viisuvoittoa hävyttömät saksalaiset kehtasivatkin pilkata Suomen menestystä Euroviisuissa. Tässä videossa koomikko Hape Kerkeling (joka on muuten aika kielinero) esittää traagisia suomalaisia euroviisukappaleita.


Eipä ole Saksakaan kovin hyvin menestynyt, minä ainakin muistan vain yhden voiton eli Nicolen Ein bisschen Frieden vuonna 1982. Tänä vuonna Saksaa edustaa todella sympaattinen pirteä abiturienttityttö Lena, mutta minä en erikoisemmin pidä hänen viisukappaleestaan, mutta eihän mun tarvitsekaan. Pidän peukkuja Kuunkuiskaajille.

Kommentare:

 1. Pidetään peukkuja Kuunkuiskaajille, tai pitäisikö lähettää tämä esiintyjä sinne Suomea edustamaan:
  http://www.youtube.co/watch?v=qL_0zqpocV0

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: help, en saa linkkiä auki

  AntwortenLöschen
 3. Ja jos Kuunkuiskaajat ei jostain syystä pääse esiintymään, pannaan Timur asialle:
  http://www.youtube.com/watch?v=qL_0zqpocV0

  AntwortenLöschen
 4. http://www.youtube.com/watch?v=qL_0zqpocV0

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: was soll ich dazu sagen? GMTA

  AntwortenLöschen
 6. Nythän on paljon enempi hauskaa musiikkia, vaihtelevaa. Olin muuten kerran Saksassa, istuin Berliinissä matkakodissa ja katselin Euroviisua muutaman saksalaisen kanssa, silloin tuli Saksa toiseksi ja Ruotsi voitti :)

  AntwortenLöschen
 7. Juu, Saksallakaan ei ole kovin hyvin mennyt. Tytär on aivan innoissaan Saksan tämänvuotisesta ehdokkaasta ja kinuaa, että saisi katsoa kilpailun loppuun asti. Katsokoon vain...

  Mikähän tuo toiseksi tullut Saksan kappale lieneekään. Pitänee surffailla ja etsiä...

  AntwortenLöschen
 8. Hannele: kas kun en muistakaan, että Saksa olisi tullut kakkoseksikin, mutta on näköjään tullut neljä kertaa kakkoseksi
  kato nyt tätäkin: Katja Ebstein, Lena Valaitis ja kaksi kertaa (Gruppe) Wind.

  AntwortenLöschen
 9. En ole enää vuosiin jaksanut katsoa euroviisuja loppuun saakka, joten Suomen voittikin jäi näkemättä. Olin seuraavana aamuna hieman epäuskoinen, kun mies selitti Suomen menestyksestä. Saas nähdä, pysynkö hereillä loppuun saakka tänä vuonna. Kuunkuiskaajien kappaleesta en rehellisesti sanottuna ole kovin innostunut.

  AntwortenLöschen
 10. Kasselin kyyhky: minä en ole varmaan koskaan katsonut Euroviisuja loppuun enkä juuri muutenkaan. Riittää kuulla seuraavana aamuna radiosta kuka voitti. Mun mielestä tuossa Kuunkuiskaajien kappaleessa on ainesta kölniläiseen karnevaalihittiin, sellainen Ohrwurm-catchy song se on.

  AntwortenLöschen
 11. Pidetään peukkuja Kuunkuiskaajille. Ja Lenastahan Saksassa odotetaan paljon. Vai lähetetäänkö Hape Kerkeling Eurovisuihin. Ehkäpä hän voittaisi. Hän voisi esittää siellä niin Suomen kuin Saksan kappaleet ja monen muunkin maan, kuten videosta kuuli. Hauskaa kuunneltavaa!

  AntwortenLöschen
 12. Sira: en ole ollut mikään Kerkelingin ystävä, mutta kun luin hänen Jakobsweg-kirjansa, olin todella positiivisesti yllättynyt ja ehdottomasti suosittelen sitä kirjaa ja ton videon loppuosassa kuulee, miten lahjakas hän on kielissä.

  AntwortenLöschen
 13. En muista, milloin olisin katsonut euroviisuja...vuonna 'kirves ja kivi';-) Sanonta Allulta!

  AntwortenLöschen
 14. En ole moniin vuosiin pysynyt enää kärryillä Euroviisuista, ei ole kovin kiinnostanut. Mutta Suomen tämänvuotinen kappale kuulostaa kovin slaavilaiselta ja jonkin toisen kappaleen toisinnolta.
  Kyllähän siitä suomalaiset varmaan tykkää, mutta epäilenpä keskieurooppalaisten tykkäämistä...

  AntwortenLöschen
 15. Hei! Jos Kerkelingin kirja Jacobsweg on hyvä, niin se täytyy sitten lukea. Mutta sen lukeminen taitaa kuitenkin jäädä syksyyn, ellen käy itse ostamassa kirjaa. Joskus olen ajatellut, että voisikohan itse kävellä ainakin osan tuota vaellusreittiä.

  AntwortenLöschen
 16. Pyllyy vasten pyllyyää pumpum!

  :D Olipa mainio video!

  AntwortenLöschen
 17. En tykkää Kuunkuiskaajien kappaleesta alkuunkaan. Lenan on parempi, vaikken siitäkään erityisesti pidä.

  Yhteen aikaan "kaikki" puhui Kerkelingin kirjasta. Pitäisiköhän se lukea?

  AntwortenLöschen
 18. Suomen menestys voisi olla parempi, jos vaihdettaisiin esiintyjät vaikka näihin:
  http://www.youtube.com/watch?v=AcCfWwj4WSo

  AntwortenLöschen
 19. Aiai, pumppump, miten mainio! 12 points.
  Saa pilkata jatkossakin :)
  En pidä peukkuja Kuunkuiskaajille.

  AntwortenLöschen
 20. Sira: ainahan saksalaiset on olleet varmoja voitosta euroviisuissa ja sitten on tännekin tullut monta kertaa viimeinen paikka. Hapen kirja kannattaa lukea, sillä ei ole mitään tekemistä koomikko-Kerkelingin kanssa. Mun mies oli aikanaan kauhuissaan, kun ostin sen kirjan Hörbuchina pitkälle automatkalle ja sitten tykkäskin kovasti kuunnella. Yksi tuttu teki koko sen Jakobswegin ja sai muistoksi polvivamman. Ei se reitti ole enää sitä mitä se oli, siellä on nakkikioski kioskin vieressä, ei se ole enää sitä aitoa caminoa.
  Natjale: pumpum :D
  Sauerkraut: s. oben, kannattaa lukea
  Anjakar: hauska video :D
  Nurkkalintu: no hyvä että saa jatkaa pilkkaamista :D

  AntwortenLöschen
 21. Täytyy tulla uudelleen katsomaan video, kun tämän koneen kuulokkeet ei toimi enkä viitsi kaiuttimilla vielä tähän aikaan soitella.
  Luulin, että Euroviisut oli viime viikonloppuna ja eilen kysyin Koolta, että kuka voitti ja miten Irlanti pärjäsi ;o))) Olenpas ajantasalla...

  AntwortenLöschen
 22. Heljä: ei vain ajan tasalla vaan aikaasi edellä! Toivorikasta torstaita!

  AntwortenLöschen
 23. Kerkelingin kirja on tosiaan hyvä. Ei mitään suurta maailmankirjallisuutta, mutta sellainen, jonka jälkeen tuntee rikastuneensa. Näin tuon Suomi-Euroviisu-potpurrin jo pari vuotta sitten telkkarissa. Ihan hulvaton!

  AntwortenLöschen