Samstag, 19. Juni 2010

0:1 tappio

Saksa hävisi eilen jalkapallossa Serbialle 0:1 ja minä hävisin Allumiehelle kiistassa marraskuun lomakohteesta.

Minä halusin Vietnamiin
kuva Wikipediasta

hän haluaa Intiaan
kuva: Mike

En nyt ihan aina halua määrätä ja annoin periksi, vaikka noita kuvia katsellessa olen ihan varma, että Vietnam olisi minulle sopivampi kohde.

Kommentare:

 1. Kyllä Intiasta varmaan tuollaisia idyllisiäkin maisemia löytyy, mutta Vietnamiin menisin minäkin, jos valita pitäisi. Kaikki Intiassa käyneet sanovat, että siellä ei auta muu kuin vain ummistaa silmänsä silloin tällöin. En tiedä auttaisiko se minua.
  Meillä tulisi sama tulos kuin teillä, eli häviäisin.

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: samaa olen kuullut monelta, paitsi tuo alemman kuvan ottaja eli ystävämme Mike, jota ei helposti kauhistuta mikään. Siis kyllä hän ymmärtää sen kurjuuden ja säälii, mutta on myös niin kamalan kiinnostunut ja hän kävi viime ja tänä vuonna Intiassa ja innosti Allumiehen. Jopa meidän intialaiset naapurit varoitti menemästä Intiaan. Tein kompromissin ja suostuin lähtemään Etelä-Intiaan, mutta sitten jää Taj Mahal näkemättä ja tämä kuva ottamatta:
  http://iconicphotos.files.wordpress.com/2009/05/seat4-jpg1.jpeg

  AntwortenLöschen
 3. Mina olen aina kuvitellut etta Pohjois-Intia saattaisi olla upeampi, vehreampi ja kauniimpi. Omaa kokemusta ei ole.
  Tuleehan sitten sekin paikka nahtya, ja seuraavan kohteen voit valita sina. Semmoista se avioliitto on.

  AntwortenLöschen
 4. Ja minä en lähde rakkaasta Euroopasta mihinkään!

  Minua todella suututtaa, kun ihmiset enevät viikkokausiksi Thaimaaseen ja/tai Intiaan ja ostavat palveluita ja nauttivat niin kovasti, mutta tietävätkö he, kenen työllä kaikki heille tarjoillaan. Kurkistus kulisseihin ei olisi pahaksi kenellekän.

  Allu, tuo Intia-kuva on todellisuutta! Minulle on sanottu: Pysy siellä rannalla vain, hotellin likellä, veden äärellä, niin et näe lapsityöläisiä tai sitäm, miten eläimiä kohdellaan, mutta minusta ei ole siihen. Ei.

  Allu, minä olenkin ollut Könin tuomiokirkossa;-) Se oli sillin, kun olimme matkalla esittelemään Sveitsiä yhdelle tuttavapariskunnalle. Minä en muista nykyään enää mitään. Lumimies muistaa munkin edestä. Ehkä liika lukeminen tuhoaa muistia,v aikka päinvastaista on väitetty.

  Marchel Reich-Ranickin kirja (Mein Leben) on käännetty suomeksi nimellä Eurooppalainen. Minä olen htä syvästi eurooppalainen ja rakastan vanhaa mannerta. Tämän viikon Anassa oli huike matkajuttu Kroatiasta. melkein en voinut uskoa, että siellä on niin kaunista, vanhaa ja hienot rannat. Juudean jupinita teki siitä talvella hienon matkajutun ja ihmettelin jo sillon. Mitä tulee mieleen Kroatiasta? Teho-osasto (ER), jossa komea kroattilääkäri Luka. Koko Suomi on nyt täynnä Luka-nimisiä pikkupoikia, meidänkin suvussa yksi.

  AntwortenLöschen
 5. Jestas! Nyt vasta huomasin, että Anu on kommentoinut juuri mun edelle;-) Mutta minähän mainostin hänen juttuaan! Anulla oli koko vuoden toiseksi paras matkailupostaus. Lumiomenan Amsterdam oli paras. Menemmekin seuraavaksi Amsterdamiin 1 pv+pitkä viikonloppu. Olin hyvin myyty niin hänen kuin Anun postauksista.

  Allu, koko Suomi on tänään liimattu televisioihinsa kiitos Ruotsin kuninkaallsiten häiden. Minusta suomalaiset ovat enempi monarkian kannattajia kuin mikään muu maa;-)

  AntwortenLöschen
 6. Clarissa, miten ummistaa silmänsä, kun ei voi ummistaa sieluaan, empatiaansa ja tietoaan!

  AntwortenLöschen
 7. Intiaan halusin pyöräillä 1969, Vietnamiin en halua, nähnyt vähän niitten ruokia..

  AntwortenLöschen
 8. anumorchy: täytyy myöntää, että en tiedä Intiasta yhtikäs mitään. Pohjoisessa on aavikoita (Rajastan) ja Taj Mahal, etelässä, esimerkiksi Keralassa, ihmiset ovat vähän vauraampia. Pitää nyt alkaa tutkia matkaoppaita.
  Leena: Kroatia on meilläkin listalla, jopa mietittiin sitä syksylle, on ilman muuta tosi kaunis maa. Milloinkas te Amsterdamiin lähdette? Jos tultais vaikka moikkaamaan. :-) Ei vaan, mulla on nyt yksi toinen paikka Hollanissa listalla. Kyllä ne varmaan täälläkin näyttää Vickyn häitä, onhan hänen äitinsä saksalainen ja tämän anoppikin oli.

  AntwortenLöschen
 9. Hannele: Vietnamissa on kuulemma herkullista ruokaa. Mitähän sä olet nähnyt? Pyörällä en kyllä vapaaehtoisesti lähde Intiaan.

  AntwortenLöschen
 10. Voi pahusss... Vietnam on UPEA!! Mä haluan mennä käymään myös Hanoissa + Halong Bay -risteilyllä! Hanin veli vaimoineen kävivät sieläkin, ja suosittelivat lämpöisesti.

  ...mutta kyllä mä haluan myös Intiaan: Taj Mahal pitää nähdä ja syödä oikeata lamb kormaa ... ;)

  Millon menette?

  AntwortenLöschen
 11. MaaMaa: ilmeisesti 7.11. kolmeksi viikoksi

  AntwortenLöschen
 12. Minäkin olisin valinnut Vietnamin, mutta sinä matkustelet niin paljon että ehdit käydä kaikkikin maat läpi vuoron perään.

  AntwortenLöschen
 13. Sirokko: ensi kerralla minä saan päättää

  AntwortenLöschen
 14. Eiköhän tuo Vietnam-Intia tappio vielä kirkastu marraskuussa :)

  AntwortenLöschen
 15. Allu, toivomme voivamme lähteä keväällä. Tiedät, miksi en voi sanoa tämän tarkemmin.

  Reima on usein ollut työasioissa likellä Kroatiaa eli Slovenaissa erään itävaltalaisen liikemiehen kanssa, koska tämän fabriiki siellä. Siis Lumies on kehutnut ihan runsaasti jopa Sloveniaa. Me luettin silloin täällä yhdessä niitä Anun Kroatia postauksia. Minä en millään voinut uskoa, mutta tuo lehtijuttu aukaisi nyt mieleni.

  Lumimies on aika ihana mies: Ei ole katsonut yhtään jalkapalloa, vaikka on sporttinen ja pelaa itse koripalloa. Tänään hän katsoi kanssani kuninkaallisia häitä ja piti kädestä kun kyynelehdin;-)

  Tottakai piipahdatte meitä sinne sitten tapaamaan. Meidän kaupunkireissujen kaava on to-su.

  AntwortenLöschen
 16. No voi sun kun hävisit matkakohteessa. Minuakaan ei Intia kiinnosta, sen sijaan Bhutan ja Nepali. En ole kyllä sinnekään lähdössä!

  Katsoin, kuten kunnon Ruotsia tutkivan ihmisen kuuluukin, prinsessahäät ja siellä sanottin, että Saksasta on 300 toimittajaa tullut seuraamaan häitä. Ja sitten surffasin vähän kanavilla ja RTL:llä sattui olemaan juuri lähetystä Tukholmasta. Ja osta Allu seuraava Bunte, jos et ehtinyt nähdä ohjelmaa telkasta! :)

  AntwortenLöschen
 17. Mulla oli siellä Kölnissä intialainen kämppis, ja siinä oli mulle Intiaa ihan tarpeeksi...

  AntwortenLöschen
 18. Helena: Bhutan ja Nepal on tosiaan varmaan kiinnostavia. EN osta IKINÄ Buntea, sitä "luen" vain lääkärin tai hammaslääkärin odotushuoneessa tai siis katselen kuvia.
  Sauerkraut: meidän intialaiset naapurit on kyllä erittäin fiksuja.

  AntwortenLöschen
 19. Sanon melkein kuten Sauerkraut: Mulla oli Düsseldorfissa intialainen työtoveri ja siinä oli mulle Intiaa ihan tarpeeksi...

  AntwortenLöschen
 20. Hui, Intia on varmasti jännä paikka. Äiitini on viettänyt maassa yhteensä 3 kuukautta bisnesasioissa. Minä en kyllä lähtisi sinne, ahdistaisi se ihmisten huono olo ja se, ettei voi kunnolla liikkua vapaasti. Toisaalta kauniita, erilaiisa maisemia, upeita nähtävyyksiä ja ennenkaikkea kulttuurishokki, joka samalla virkistää kuin laittaa ajattelemaan uudella lailla. Ehkä sittenkin lähtisin Intiaan!

  AntwortenLöschen
 21. Tuure: kyllä minäkin aika skeptinen olen, mutta ehkä se kuuluu yleissivistykseen nähdä sekin eikä aina vaan luksusta.

  AntwortenLöschen