Donnerstag, 28. Oktober 2010

Kännykän tyhjennyspäivä

Deletoin kaikki kehnot kuvat kännykästä ja sieltä löytyi mm. tällaista.
Tuomiokirkon ja Hohenzollern-sillan välissä on israelilaisen taiteilijan Dani Karavanin työ Ma'alot. Se on siis tuo torni vasemmalla kirkon torneista.
Sillalla alkaa olla niin paljon rakkauslukkoja, että kohta ei löydy enää tyhjää paikkaa. Taitaa olla korkea aika teetättää lukko, jossa lukee Allu ja Allumies ja kiinnittää se noiden muiden viereen ja heittää avain Reiniin.
Suuren urheiluliikkeen vessassa on tällainen pseudo-puucee (on kyllä siis ihan water closet)
jonka ikkunasta kurkkii hirvi sisään, siis se hirvi liikkuu ihan oikeasti. Olisi pitänytkin ottaa videolle, samalla kuulisi myös linnunlaulua.

Kommentare:

 1. Apua, nyt meille tulee kiire tuon lukon kanssa. Aina vaan meinataan ja meinataan:)
  Sullahan oli aarteita kännykän kätköissä. Ihana tuo "ulkohuusi" ja hirvikin vielä!

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: olen huomannut, että monet ei uskalla mennä tuohon vessaan vaan odottavat, että viereisen kopin posliinipytty vapautuu

  AntwortenLöschen
 3. Hauskoja kuvia! Noista vessakuvista saisi vaikka minkälaisen kokoonpanon, jos kaiken alkaisi kuvata. Uskoisikohan tuon hirven olevan liikkuva? Muutama vuosi takaperin kohtasin itse ihan oikean hirven 5 metrin päässä minusta...Tosin en istunut vessassa vaan ajelin pyörällä.

  AntwortenLöschen
 4. Toi puucee on yliveto!
  Tosi kiva olisi istua ja yhtakkia hirvi saisi kohtauksen, autch!

  AntwortenLöschen
 5. Sira: vessakuvia löytyis meidänkin albumeista, pahimmat ensimmäiseltä Kiinan matkalta
  BLOGitse: luulen, että tuolla jotkut pelästyy ihan tosissaan, sillä ensin siinä on vain ikkuna ja sitten yhtäkkiä sieltä tulee iso hirvi

  AntwortenLöschen
 6. Tuommoista Karavanin taidetta on vahan vaikea minun ymmartaa.

  AntwortenLöschen
 7. anumorchy: tuossa ei näy kuin osa tornia, itse asiassa koko aukio, joka on samalla Philharmonian katto, on Karavanin suunnittelema tervehdys Jerusalemiin, paljon portaita ja kaikki symbolisoi tietenkin jotain.

  AntwortenLöschen
 8. Aika hyviä juttuja sulla oli siellä kamerassa.Hih,nuo lukot,kenellä on avaimet?
  Mun mielestä Karavanilla kyllä on ihan hyviäkin töitä.

  AntwortenLöschen
 9. Ai sie keräätkin vessoja? ;-) Siis urheiluliikkeessä on tuollainen, viittaako se metsästykseen vai patikointiin?

  AntwortenLöschen
 10. Mä saisin sätkyn jos liikkuva hirvi kurkkisi huussiin mun sielä ollessa! Lapsuuden pelkoja oli se jo! ;D

  Ja mikä mieletön määrä lukkoja!! Mä oletan, että Pariisissa ne tyhjentää lukot aika ajoin, sillä nytkin sielä on vain keväällä ja kesällä 2010 päivättyjä lukkoja...

  AntwortenLöschen
 11. Oikeesti tuo hirvi ei livenä naurattais, vaikka hirvet eivät vaarallisia olekaan. Mutta nekin voivat joskus hermostua ja lehmät myös. Mammalassa oli myös ulkohuussi, jota tykkäsimme käyttää, mutta sinne piti mennä lehemähaan poikki. Ja siellä liikkui hiruminen lehmä, Mustapää, joka vihasi minua, vaikka minä tykkäsin siitä. Olin istunnolla, luin jotian Tex Willeriä tms. valistavaa ja yhtäkkiä näin Mustapään oven takana. Se takuulla haistoi mut, sillä piti siellä kauan, kauan....ja sitten kun se vihdoin väisti, juoksin niin lujaa, että kaaduin uudet farkut jalassa lehmän 'miinaan'. What a day!

  Sain juuri kutsun Daamien Ravintolaan ja nyt kaikkien pitää kertoa joku hauska juttu, mutta tämä ei ole niin hauska kuin kaikki, mitä tiedän Lumimiehestä;-)

  AntwortenLöschen
 12. Mies halusia aikaisemmin ehdottomasti vuokrata sellaisen suomalaisen kesämökin, jossa on ulkohuussi. Kuulemma niin romanttista...
  Hirvi on niin iso eläin, että kyllä säikähtäisin, jos sen kokoinen ilmestyisi lähelle. En ole nähnyt kuin kaukaisuudessa (ja sitten lapsuudessa hirvipeijaisissa leivän päällä).

  AntwortenLöschen
 13. Yaelian: niillä lukoilla vannotaan ikuista rakkautta ja avaimet heitetään Reiniin
  Helena: enemmän patikointi- ja kiipeilykamaa kuin pyssyjä
  MaaMaa: täällä ne antaa lukkojen olla ja sillan verkkoaidasta on tullut oikea turistinähtävyys
  Leena: minäkin pelkäsin pienenä lehmiä yhden huonon kokemuksen jälkeen, kun lehmälauma alkoi juosta minua ja kaveriani kohti. No Lumimiehestä riittää niin paljon eksoottista kerrottavaa, että ei siinä lehmät eikä hirvet pärjää
  kato nyt tätäkin: mun sukulaisten mökillä on ulkohuussi, mutta vähän jo luksusmallia

  AntwortenLöschen
 14. Toivottavasti hirvi ilmestyy vasta kun istuu valmiina pytyllä.. vois meinaan jalat aueta rististä kun tuommoinen yhtäkkiä pomppaa esiin.

  AntwortenLöschen
 15. Vessahirvestä tuli mieleeni lause: "Ich glaube mich knutscht ein Elch!" En kyllä millään enää muista, mistä tuo lause on kotoisin, tiedätkö sinä, Allu? Oliko se joku mainos vai mikä?

  Maikki

  AntwortenLöschen
 16. No onnex hirvi kurkista vessan ikkunasta niin housut on nilkoissa. Muuten olis saattanut tulla kuset housuun, eh :-s

  AntwortenLöschen
 17. Sirokko: pitääpä ensi kerralla kokeilla, nyt olin naapurikopissa
  Maikki: rupesin tutkimaan tuota Elch-asiaa, kun istuin ratikassa, mutta en saanut selville. Joskus oli senniminen elokuva, olisko siitä tullut vai lieneekö ollut sanonta olemassa jo sitä ennen, en muista.
  Ciacy: :D

  AntwortenLöschen