Sonntag, 5. Dezember 2010

Toinen kynttilä

Koko viikko on ollut niin kylmää, että on pitänyt pukeutua kuin tämä sukulaistäti aikanaan

ja ostin perjantaina viimevuotisten ruskeiden kaveriksi uudet harmaat ihanan lämpöiset Uggsit

mutta mitä toi sitten toinen adventti tullessaa? Sadetta, sadetta ja sadetta. Mutta kaksi kynttilää palaa kranssissani ja takassa loimuaa tuli ja minulla on Dropsin Eskimo-lankaa kauluriksi kudottavana ja jännittävä kirja luettavana, joten kelpaa olla sateesta huolimatta.
Hyvää toista adventtia!

Kommentare:

 1. Hyvää toista adventtisunnuntaita. Kyllä noilla saappailla luulisi tarkenevan. Ja viikon loppupuolella on tulossa taas kylmää. Meillä täällä Berliinissä on vielä lunta, mutta iltapäiväksi näyttää muuttuvan sateeksi. Tällä hetkellä on jääsateen näköistä, kylmä tuuli kuitenkin. Adventtikynttilät lämmittäköön mieltämme.

  AntwortenLöschen
 2. Mukavaa toista adventtisunnuntaita Allu.Täällä edelleenkin odottelen kylmempää ilmaa,mutta ei vielä näkyvissä. Nuo vanhat kuvat ovat kyllä ihania!
  Ja saappaasi ovat niin lämpöisen näköiset:-)

  AntwortenLöschen
 3. Ai sinàkin olet innostunut neulomaan, jee jee!
  Leppoisaa toista adventtisunnuntaita :D

  AntwortenLöschen
 4. Rauhallista adventtisunnuntaita siellä takan ääressä. Oli niin kodikas, lämmin postaus.
  Eipä kestä kauaakaan, kun kauluri on valmis. Kudot varmaan kasin/ysin puikoilla, joten pian lämmittää kauluri sinua, kuten tuo muhvi sukulaistätiä.

  Hienot Uggsit. Pikkusisko toivoi isoltasiskolta tuollaisia sieltä kengurumaasta tuliaisiksi, mutta ei hän viitsinyt niitä sieltä raahata, samalla hinnalla kun saa hankittua täältä käsinkin.

  AntwortenLöschen
 5. Mukavaa adventtia täältäkin! Meillä Suomessa lunta on ihan riittämiin, täällä itärajalla satelee koko ajan lisää. Hyvinkin jouluinen tunnelma kun ikkunasta ulos katselee. :)

  Minäkin sorruin uggseihin tänä vuonna ekaa kertaa, kylläkin h&m:n halpiskopioihin, mutta on ne vaan ihanat. Ajattelin ostaa toiset sisäkäyttöä varten kun aina jalkoja palelee, hih. :)

  AntwortenLöschen
 6. Sira: meillä on vesi nyt muuttunut rännäksi
  Yaelian: yritän lähettää vähän viileämpää teille
  Ciacy: jee!
  Clarissa: ei kannata Australiasta asti kuljettaa. Ekat ostin viime vuonna Suomesta, nyt toiset täältä, kun törmäsin niihin tuossa meidän ostrissa
  TaiNa: eikö olekin ihanan lämpöiset!

  AntwortenLöschen
 7. Huomenna on sitten 2 kynttilää ikkunalla klo 18-20 muistuttamasssa itsenäisyydestäs. Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin ja rauhallista sunnuntai-iltaa!

  AntwortenLöschen
 8. :) Niin, mutku se olis halunnut paikan päältä ihan aidot ja http://www.iltalehti.fi/muoti/201012040201038_mu.shtml

  AntwortenLöschen
 9. Helena: meillä palaa niin paljon kynttilöitä, että se riittää vaikka kuinka moneen itsenäisyyteen
  Clarissa: onhan minunkin aidot. Oli halvempia muita merkkejä, mutta kun on kokemusta aidoista Uggeista, niin otin nytkin alkuperäiset

  AntwortenLöschen
 10. Onpa kaunis vanha kuva.

  Minäkin kudon, mutta uudesta langasta Softy, joka on ihan nimensä mukaisen pehmeää. Lumimies katsoo elämänsä miljoonatta kertaa Tuntematonta sotilasta joka onkin ihan vaikuttava, mutta minä teen nyt muuta. Hirvigulassi uunissa, kynttilät palavat ja saan kutoa lukulampun valossa = lepoa.

  Hyvää itsenäisyspäivää, Allu!

  AntwortenLöschen
 11. Leena: hirvigulassi, varmaan hyvää. Piip, piip, piip, guten Appetit!

  AntwortenLöschen