Samstag, 15. Januar 2011

Viisut Düsselissä

Kun saksalainen Lena voitti 2010 Oslossa Euroviisut, hän kiitti kannattajiaan muodostamalla sormistaan sydämen.

Siitä lähti idea Düsseldorfin Euroviisujen motolle "Feel your heart beat".

Euroviisujen finaali on 14.5. ja hotellihuoneiden lisäksi on netissä pörssi yksityismajoituksille. Aamun lehdessä luki, että jo 200000 ihmistä on klikannut pörssin sivua, jopa suomalaiset. Aika eksoottista.
Mitäs jos minäkin antaisin ne meidän seitsemän vierassänkyä tai patjaa vuokralle?

kuvat Google Image search

Kommentare:

 1. En ole juurikaan seurannut noita Euroviisu-asioita, mutta koska Düsseli ei Kölnistä ole kaukana, voisit ihan hyvin perustaa teille vaikka Suomi-keskuksen viisujen ajaksi :)

  AntwortenLöschen
 2. Soili: viis välitän minäkin viisuista, mutta huvitti vaan tuo lehden artikkeli, jossa sanottiin, että JOPA SUOMESTA, ihan niinkuin Suomi olisi jossain Papua-Uusi-Guineassa.

  AntwortenLöschen
 3. Minäkään en viisuista välitä,mutta sähän voit avata Suomi-hotellin sen ajaksi;D Kun asuin täällä pohjoisessa,ja siellä oli joka kesä tanssifestarit,niin monet kaupungissa vuokrasivat huoneita muualta tulleille,koska kaupungissa on vain yksi hotelli.Minäkin kerran vuokrasin,pariksi päiväksi.Tuskin näin sitä vuokralaista,koska oli tanssin pyörteissä koko ajan.,mutta oli ihan hyvä diili.

  AntwortenLöschen
 4. Soililla on hyvä ehdotus. :) Tiedän munkin tuttavapiiristä useita, jotka ovat viisufaneja ja pari ainakin on suunnitellut viisureissua.
  Viisujen aikaan en kyllä noille seudulle lähtisi, en pidä tungoksesta. Mitenköhän jaksan tämän illan avajaisten väenpaljouden. :-)
  Mukavaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 5. Euroviisut - EVVK, mutta voisithan sinä hyödyntää hysterian ja pistää rahaksi.

  AntwortenLöschen
 6. Minunkin pitää aloittaa, että "ei viisut kiinnosta", mutta pahempiakin viihdetapahtumia on. Uskon, että kun on paljon ihmisiä yhdessä, on mahdollisuus mielenkiintoisiin kohtaamisiin. Jonkinlainen kulttiarvohan noilla kisoilla on, oli musiikki millaista tahansa. Harmi, kun Münchenillä ei ollut lainkaan mahiksia... (Münchenissähän ne edelliset saksalaiset järjestettiin, muistaakseni).

  AntwortenLöschen
 7. Yaelian: pitääpä miettiä, viitsiskö
  Helena: ei minuakaan sinne tungokseen saisi
  Clarissa: EVVK, ei saa ulkosuomalaiselle kirjoitella tuollaisia akronyymejä, ei ne sellaisia tunne, ei ainakaan sellaiset, jotka on asuneet kauemmin ulkomailla kuin Suomessa. Sain kyllä selville, kun olen niin fiksu.
  kato nyt tätäkin: lehdessä taisi lukea, että ne pääsyliput myytiin heti loppuun.

  AntwortenLöschen
 8. Katsos Allu, käytin tuota akronyymiä, koska tiesin, että sulla kulkee hissi ylimpiin kerroksiin!

  AntwortenLöschen
 9. Ja tässä lisää latteuksia ulkosuomalaiselle opiskeltavaksi: http://catharinal.livejournal.com/333479.html

  AntwortenLöschen
 10. Teillähän on yhtä paljon vieraspaikkoja kuin meilläkin,tosin teillä saavat varmasti 1-2h huoneet kaikki.Rahat pois vaan, vai meinaiskohan ne olla siellä montakin viikkoo..
  Ja nyt voin ihan ylpistellä sillä että tiesin EVVK:n, kuulin viimeks jonkun uudenkin mutta sen olen jo unohtanut.. hyvä että Clarissa neuvoi päivityspaikan.

  AntwortenLöschen
 11. Kyllä Allun passaa kun veitsetkin on teroitettu. :) Tähän ei sitten kai tarvitse laittaa, että KVG. (Pahoittelen, kun tuossa akronyymissä on yksi näitä suomen yleisimpiä välimerkkejä.)

  AntwortenLöschen
 12. Hitto sentään, viisut! Lenan voitettua vannoin, että nyt kun ne on ihan oikeessa maassa, menen varmasti katsomaan. Eipä tullut kuitenkaan lippua ostettua, hinnat olivat mun "tarpeeksi paljon kliseitä ja huonoa musiikkia on oikeestaan aika hauska juttu kerran vuodessa" -mentaliteetille. Semifinaaliliput ei tosin oo kaiketi vielä myynnissä (?), joten ehkä siinä on vielä toinen harkinnan paikka! Sääli etteivät tulleet Frankfurtiin ;)

  AntwortenLöschen
 13. Joo, minäkin luin jostain, että liput loppuivat heti ja seuraavana päivänä niitä oli myynnissä ebayssa. Ja niin on vieläkin. Jotkut 33,50 ja jotkut 5999,00 EUR.

  AntwortenLöschen
 14. En aio mennä katsomaan Düsseldorfiin Euroviisuja. Katsoin lyhyesti ylen sivuilta suomalaiset kandidaatit. Ei oikein sytyttänyt -ei ainakaan vielä.

  AntwortenLöschen
 15. Clarissa: kiitos linkistä, pitää alkaa opettelemaan
  Sirokko: no ei ole kuin yksi vierashuone, mutta patjoja riittää sitten muihinkin huoneisiin
  Helena: sanoin Allumiehelle, että KVG, muttei ymmärtänyt
  Oili: jospa ebaysta löytyis lippuja
  Sauerkraut: no niin, sulta tulikin sitten ebay-vinkki
  Sira: en minä jaksaisi koko iltaa sellaisia viisuja kuunnellakaan

  AntwortenLöschen
 16. Musta tuolla Saksan edustajalla oli tosi erikoinen ààni. Katoin tai oikeastaan kuuntelin viisut netistà samalla jotain muuta tehdessà ja saksan esiinnyttyà piti tulla tietsan ààreen ja laittaa biisi uudelleen. Tykkàsin....en niinkààn kappaleen takia, vaan just àànen.

  AntwortenLöschen
 17. Ciacy: se Lena on kovin sympaattinen, mutta minäkään en tykännyt siitä laulusta

  AntwortenLöschen