Sonntag, 20. Februar 2011

Ovi kiinni!

Näinkin voi laittaa oven kiinni:

Ystävillämme oli olohuoneessa ongelmana puuttuva seinätila hyllyjä varten. Niinpä he keksivät laittaa hyllyn olohuoneen ja eteisen välisen lasioven eteen. Olohuoneeseen on nimittäin toinen ja isompikin oviaukko ruokahuoneesta, joten sisäänpääsy toimii silti ongelmitta. Tässä hyllystö olkkarin puolelta:

Ruokahuoneen seinällä oikealla näkyy taulu, jonka ystäväni E. osti miehelleen joululahjaksi. Shit happens: mies ei pidä siitä. Minä kyllä pidän ja melkein kaikki muutkin.

Terveisiä Baijeriin!

Kommentare:

 1. Onnistunut ratkaisu, kun on näyttäviä esineitä laittaa sievästi hyllyyn, näyttää kivalta eteisen puolelta katsottuna.
  Ei taulussakaan vikaa, tykkään kyllä enemmän tuosta vasemmalla seinällä olevasta.

  AntwortenLöschen
 2. Kiva!
  Appivanhempani suunnittelit joskus aikoinaan maalausta minulle joululahjaksi. Onneksi kysyivät varovasti pojaltaan, ja tämä näytti vähän samantyylisen kuvan minulle. Onneksi näytti, en olisi tykännyt yhtään. Taisin sitten saada kuvan sijaan... parit kylpypyyhkeet.

  AntwortenLöschen
 3. Sirokko: niillä on kivoja esineitä näytillä ja kivasti pääsee valo hyllystä huolimatta läpi
  kato nyt tätäkin: kamala, jos ihmiset antaa lahjaksi jotain, mitä pitää panna näytille. Mulla on kellarissa iso laatikollinen sellaista tavaraa, pitäis varmaan mennä kirpputorille myymään. Suomessa saan lahjaksi itsemaalattua posliinia, joka on niin makuuni, että putoaa ihastuksesta heti lattialle eikä sitä sitten enää voi ottaa mukaan. Helsingin hotellien siivoojien kotoa löytyy varmaan niitä myös, kun unohtuivat multa paperikorin viereen.

  AntwortenLöschen
 4. Valoisa koti raikkaine väreineen.

  Vai niin ikävästi käy saamillesi lahjoille. Olin suunnitellut antavani sinulle itsetekemäni kauniin dreijatun vaasin, mutta koska tiedän makusi niin pudottaisit senkin ihastuksesta sekaisin lattialle. Parempi että pidän vaasin itselläni, tai annan jollekin, joka ei niin kovasti ihastu siihen:)

  AntwortenLöschen
 5. Ovet voidaan sulkea monin tavain. Minä asuin kerran Helsingissä ns. Palvelijan asunnossa. Meillä oli oma sisäänkäytävä ja vessa. Huoneestamme isäntäperheen asuintilaan oli ovi, joka oli suljettu ja oven edessä oli kirjahylly. Meidän puolellamme ovi oli peitetty kankaalla.

  AntwortenLöschen
 6. Allu, nauroin silmät kyynelissä tuota sun viimeistä kommenttia;-) Itselläni on komero muilta saatuja lahjoja varten. Minä kärsin. Syvästi. Kova koetus on kohta taas edessä kun vieraamme saapuu kaukaa...Vaikka olen kaikille ilmoittanut, että jos on pakko jotain tuoda niin sitten kukkia tai viinipullo, ei mitään sisustusta, se ei mene perille. Kynttilät myös käyvät. Ei mikään muu.

  Arjen sisustusratkaisut ovat niitä ideoita, joita eniten tarvitsemme.

  AntwortenLöschen
 7. Posliinin ihailusi hihityttää kovasti.

  AntwortenLöschen
 8. Kiva ratkaisu puuttuvaan seinätilaan.Ja tuo taulukin näytti ihan kivalta. Hyllykkö oli hyvän ja raikkaan näköinen-

  AntwortenLöschen
 9. hi allu, mir gefällt das Bild auf dem Foto. Ich weiss gar nicht,was der komische Mann hat. Bei uns hat es eben wieder angefangen zu schneien und es ist ungemütlich kalt. Die schönen Tage von Südtirol sind leider schon solange her. Vielen Dank für das Senfrezept. Habe es erst gestern gelesen, Gerd hat sich einen neuen Computer gekauft,deshalb gab es jetzt länger keine E-Mails. Was sollte ich dir nochmal schicken? Wenn du Maikes neue Freundin sehen willst, schaue mal unter Kim Fleckenstein Coach nach. Melde Dich mal. LG Erika

  AntwortenLöschen
 10. Clarissa: saako esittää toivomuksen? Rikki meni sellainen kännykkäteline. Se oli niinkuin korkeakorkoinen kenkä, jossa korko oli kullattu ja siihen muuhun osaan oli maalattu kukkia. Varmaan tunnet makuni ja tiedät, että juuri sellaisesta pidän. Miten voin olla niin kömpelö, että rikoin?
  Sira: hihi, meillä oli kotona talossa palvelijanhuone, niin se oli piirustuksissa nimetty ja jostain syystä sitä sanottiin aina palvelijanhuoneeksi, vaikka ei ollut palvelijasta tietoakaan.
  Susadim: ensi kerralla otan siitä seuraavasta lahjasta kuvan, et kyllä enää sitten naura
  Leena: olisitpa nähnyt, millaisia sohvatyynyjä tunisialainen siivoojani toi Tunisiasta. Pyysin sen jälkeen tuomaan vain oliiviöljyä.
  Yaelian: minustakin tuo oli hieno idea ja olkkari muutti täysin muotoaan.
  Erika: der Mann spinnt halt. Nett die Kim, gefällt sogar W.

  AntwortenLöschen
 11. Olen myös melkein allerginen kaikenlaiselle kamalle, mitä vieraat tuovat. Itse en vie kenellekään mitään kamaa, vain kukkia tai kahvipaketin tai viinipullon. Ja aina sanon ystävillekin, että älkää tuoko mitään. Tulkaa itse vain. Onhan tässä iässä jo kertynyt kamaa ihan liiaksikin kaappeihin. Eikä kaikkea voi laittaa näkyvillekään. Tuo ystäväsi hyllyratkaisu in kiinnostava. Joskus täytyy käyttää mielikuvitustakin sisustuksessa. Hyvää viikon alkua sinnepäin...

  AntwortenLöschen
 12. Kolme kovaa koota (Kirjat, kynttilät, kukat) ja päälle vielä kulinaariset tuliaiset ovat niitä joita suosin ja suosittelen. Minulla on kymmeniä, jos ei satoja kynttilänjalkoja, joita olen saanut lahjaksi. Perustan eläkkeelle päästyäni kynttilänjalkamuseon. :D

  Hieno idea nuo ovihyllyt.

  AntwortenLöschen
 13. Hieno ketsintö tuo hylly. Suomesta tuleville vieraille sanon, että ruislepää ja suklaata eikä mitään muuta!

  AntwortenLöschen
 14. Maija: hih, kahvipakettiahan ennen vanhaan Suomessa tosiaan vietiin
  Helena: voisin tulla sitten vapaaehtoistyöhön sinne museoosi, vaikka pääsylippuja myymään
  Vihreätniityt: voi kun saisikin salmiakkisuklaata ja reissumiestä eikä niitä posliineja

  AntwortenLöschen