Montag, 28. Februar 2011

Prenikka

Blogiystävä Yaelian lähetti minulle kunniakirjan, josta kiitän ja kumarran.

1. Milloin aloitit blogisi?
Näköjään maaliskuussa 2008 yrittämällä laittaa tänne valokuvan pääsiäispupustani. Alussa en edes tajunnut, että täällä voi kommentoida ja jätin kommentit kommentoimatta.
2. Mitä käsittelet blogissasi?
Niitä näitä kuten blogin nimi sanoo, kun ei riitä sanottavaa pelkästään yhdestä teemasta. Arkipäiväisiä asioita, runoja, reseptejä ja vaikka mitä.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Ei kai tässä mitään erityistä ole, vaatimaton amatööriblogi se on verrattuna niihin kaikkiin hienoihin blogeihin mitä tulee vastaan blogistaniassa.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
Ihan vaan kunnianhimo hallitsenko sen verran tätä tekniikkaa, sillä olen aika avuton IT-alalla. Ja samalla ajattelin, että saisin vähän harjoitella kirjoittaa suomen kieltä, kun huomaan vähän ongelmia mm. sanajärjestyksen kanssa. (En tosin ole vielä alkanut laittamaan verbiä ihan viimeiseksi lauseessa.)  Tuli myös ajatus,  että ne sukulaiseni ja kaverit Suomessa voisivat lukea ja nähdä joskus kuvia, mutta ei taida olla yhtään sukulaista lukemassa eikä monia kavereitakaan kiinnosta, mutta täältä on löytynyt niin paljon uusia uskollisia ystäviä, että on kyllä kannattanut tätä tehdä.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Olisihan tässä vaikka kuinka paljon parantamisen varaa, tulisi liian pitkä lista. Hallitsen hommat niin huonosti, että usein en kerta kaikkiaan uskalla alkaa muuttamaan esim. ulkoasua.

Kommentare:

 1. Mutta kyllä blogisi on niin monipuolinen ja kiintoisa, että siellä on mukava vierailla.
  Itse olen tavattoman taitamaton näissä hommissa ja iloinen siitä, jos jonkun asian saan eteenpäin vietyä. Kävin katsomassa milloin itse olen aloittanut, se oli helmikuussa kaksi vuotta sitten. Ja olenhan minä näköjään vähän eteenpäin päässyt. Tuossa ulkoasun muuttamisessa minäkin olen hieman arkalainen.

  AntwortenLöschen
 2. Näitä on kiva lukea.

  Sitä piti sanomani, että mielestäni sinun blogisi ulkoasu on hyvä. Yksinkertaisuus on hyvästä, koska silloin teksti ja kuvat ovat selkeästi esillä eikä niitä tarvitse hakea kaiken vilkkuvan animaatiopaljouden keskeltä. :)

  AntwortenLöschen
 3. Voin yhtyä kaikkiin edellä kommentoineisiin; kiinnostava ja monipuolinen, ja kuten Lumiomena kirjoittaa, ei turhia härpäkkeitä, joihin se asia sitten voi hukkua.

  Paljon olet tuottanut meille lukijoille onnea ja iloa ja sitä samaa toivon sinulle!

  AntwortenLöschen
 4. Onnea tunnustuksesta, Allu!

  Minäkään en uskaltaudu isoihin muutoksiin, sillä pelkään vieläkin KAIKEN katoavan.

  Ei sinun tarvitse muuttaa mitään. Kölnistä kuulisin mieluusti enemmänkin.

  AntwortenLöschen
 5. Kun löysin eka kerran blogiisi, kikattelin alkajaisiksi tuolle Comments wellcome -kuvalle, päättelin että blogin pitäjällä on huumoria enkä pettynyt. Nyt kikatan tuolle bloggaaja-kuvalle.. Mistä sinä näitä löydät!
  Minustakin blogisi on hyvä juuri tällaisena, pohja sopii tyyliin. Selkeän konstailematon kuten kirjoitustyylisikin.

  AntwortenLöschen
 6. Minäkin ajattelin aikoinaan, että suomalaiset tutut voisivat seurata kuulumisiani, muttei heitä lukijoiden joukossa taida olla. Aivan alussa huomasin, että näin, kuka oli klikannut Facebookin kautta blogiini (nykyään se ei enää onnistu). Kaksi ihmistä paljastui, mutta vaikka olimmekin aika paljon tekemisissä toistemme kanssa ja he kävivät usein blogissani, he eivät koskaan ottaneet asiaa puheeksi. En sitten minäkään, jotenkin se vain huvitti minua...

  AntwortenLöschen
 7. Sira: kiva jos kelpaa
  Hannele: just så
  lumiomena: olenkin aika tavalla vähentänyt sivupalkkeja
  Helena: kiitos ja onnea apurahasta!
  Leena: no pitäis varmaan lähteä kameran kanssa kotikaupunkia katselemaan
  Sirokko: sinä taidat olla ainoa, joka on huomannut sen comments welcome-karikatuurin, se on musta niin loistava. Netistähän sellaisia aina silloin tällöin sattuu löytämään.
  kato nyt tätäkin: vähän tuollaista on kyllä mullekin sattunut, ihmettelen

  AntwortenLöschen
 8. hhahhaa tuo vika sarjis :)

  Ihanaa että aloitit bloggaamisen niin päästiin tutustumaan! <3

  AntwortenLöschen
 9. MaaMaa: se cartoon kuvaa hyvin bloggaajan kriisiä

  AntwortenLöschen