Dienstag, 17. Mai 2011

Heja Sverige

Kun tässä on hymyilty ruotsalaisten jääkiekkotaidoille, niin hymyillään nyt sitten toisenkin ruotsalaisen asian takia:

Suuri ruotsalainen huonekalutalo mainostaa Saksassa iskusanoin "Asutko vielä vai elätkö jo?"
Saksalainen kilpailija keksi vastapainoksi lauseen "Asutko jo vai ruuvaatko vielä?", se oli mielestäni tosi hyvä idea, mutta ruotsalaiset eivät siitä kovasti pitäneet ja taisivat viedä kilpailijan oikeuteenkin.
Joku vitsiniekka on kehitellyt tuota mainosta varten oikein mööpelinkin, en tiedä, onko I*** ottanut sen tuotantoon.

Kommentare:

 1. Hah haa! Osataan sitä siis sielläkin. :)

  AntwortenLöschen
 2. Ruotsalaisten huumorintaju on maailmankuulua, sillä joku sikäläinen iltalehti otsikoi eilen, että 100 000 pilkkasi eilen ruotsalaisia.

  AntwortenLöschen
 3. Tällaista ikuista kilpailua ruottalaisten kanssa. Mutta oikein hyvä, että vihdoinkin suomalaiset voittivat jääkiekossa naapurit,
  Ei tullut tsiikattua peliä, mutta netistä luin tuloksen, joka oli tosi kiitettävä loppuottelussa.
  Mutta että ruotsalaiset ottivat euroviisujen voitosta itselleenkin voiton!!!
  Tuon mainitsemasi huonekaluliikkeen mainoksen olin myös lukenut ja hiukan kummastelin sitä. Mutta tuo vastaus siihen, ruuvaatko vielä, oli tosi hyvä.Tulipa siihen mojova vastaus ja uusi mööpelikin. Sekin on hiukan vitsikäs.......
  Viime tiistaina olin tyttäreni kanssa lasten kirpputorilla myymässä ja naapuripöydässä oli rouva, jolla kävi erittäin hyvin kauppa. Mutta hänen kommenttejaan naureskelimme itseksemme, sillä hänellä oli melkein joka tavaraan kommentti; sitä on meillä kaksi kappaletta, taikka se oli kerran lapsen päällä taikka että kengät maksoivat 280 euroa, ja niin edelleen. Päättelimme, että naikkonen ostaa ebaystä edullisesti ja myy kovalla hinnalla. Näin on vapaassa markkinataloudessa mahdollista.

  AntwortenLöschen
 4. Ehdottoman hyvä veto sikäläisiltä :D

  AntwortenLöschen
 5. Siinä oli kyllä välähtänyt paremmin kuin hyvin. Noinhan se just on ja kun melkein aina joku ruuvi vielä puuttuu!!
  I***sta kyllä vinoillaan, mutta kuitenkin bussikaupalla porukkaa lähtee ostoksille pitkänkin matkan takaa ja tänne meidän seudullekin odotetaan kuin kuuta nousevaa tuota jättiä. Minun puolestani saa kyllä tullakin:)

  AntwortenLöschen
 6. niin, tuotta sanontaa ei ole ruattalainen mainosmies tehnyt :)

  AntwortenLöschen
 7. Onko noi ruotsalaiset vähän tosikkoja. Toiset keksii hyvän jutun ja svenssonit haastaa oikeuteen... :-)

  AntwortenLöschen
 8. Katja: osataan, osataan
  Helena: voi niitä raukkoja
  Yaelian: :D
  Maija: kaikki on mahdollista
  Sirokko: eiks olekin
  Clarissa: ruuvikokemuksia on meilläkin, nykyään ostan sieltä vain pikkutavaroita, vähemmän huonekaluja
  Hannele: voi olla, että on saksalainen mainosmies tehnyt
  Sari: niin minustakin
  Hippu: ei ole huumoria, mutta ei sitä ole kaikilla saksalaisillakaan. Meidän tuttu haki aikanaan töihin Procter & Gamblelille ja hakukaavakkeessa kysyttiin, onko sukulaisia töissä P&G:n kilpailijalla. Kaveri kirjoitti, että ei ole, mutta äiti pesee pyykin Persilillä (jota valmistaa kilpailija Henkel). Eivät pyytäneet edes haastatteluun, minä olisin pyytänyt hänet ekana haastateltavaksi noin hyvästä vastauksesta.

  AntwortenLöschen
 9. Joku Saksan TV-kanava näytti aikoinaan ohjelmaa, jossa näytettiin hauskoja mainoksia maailmalta. Saksalaiset mainokset kun oli siihen aikaan vielä niin kamalan asiallisia ja tylsiä("hammaslääkärin rouvana suosittelen hampaiden putsaukseen..."). Nykyään on kai vähän hauskempiakin, en tiedä, kun en juurikaan katso telkkua...

  AntwortenLöschen
 10. kato nyt tätäkin: joo, muistan sen hammastahnamainoksen. Ja Suomesta muistan ikivanhan Pepsodent-mainoksen, joka oli tosi hyvä.

  AntwortenLöschen