Freitag, 1. Juli 2011

Kesäkuun viimeisellä viikolla

- astuin nurmikolla ampparin päälle paljain jaloin eikä se pitänyt siitä lainkaan ja pisti kostoksi niin, että vieläkin kutittaa
- meiltä hävisi terassilta SuperCat-hiirenpyydys. Kukaan ihminen ei ole sitä voinut ottaa eli ainoa mahdollisuus on, että se on jotenkin jäänyt hiireen kiinni ja se hiiri kulkee nyt sitten jossain mukanaan se SuperCat.
- otettiin haavoista viimeiset tarrat pois ja saan käyttää vasempaakin kättä "normaalisti", mm. ruuan valmistukseen, sanoi se muuten niin sympaattinen lääkärimies ja katsoin ilmeisesti niin vihaisesti, että hän virnisteli itsekin, että taisi olla vähän MACHOmaisesti sanottu. Mutta sitten tuli se viikon paras lause, joka sai minut antamaan kaiken machomaisen anteeksi ja vieläkin lämmittää mieltäni: oikeasta kädestä olisi myös parempi poistaa se titaanilevy (joskus puolen vuoden päästä), koska olen niin nuori.
- soitti  postipoika ovikelloa ja toi paketin, jossa oli Eero Aarnion tuplakupla, joka näkyy tuossa ikkunalaudalla terassilta otetusta kuvasta. Päätin , että  kun olen kokenut viimeisen kolmen kuukauden aikana niin kurjia juttuja,  saan helliä itseäni ja toteuttaa ilman huonoa omaatuntoa kaikenlaisia haaveitani kuten tuon lampun

- oli paikallisen tabloidin etusivulla uutinen, että täkäläisen Bundesliga-joukkueen uusi norjalainen valmentaja on tehnyt heti ensimmäisenä päivänä sinunkaupat pelaajien kanssa, uskomatonta!
- kävin viemässä kynttilän tuttavani Marlenen haudalle, kun en päässyt hautajaisiin sairaalakeikkani takia. Ihailin vanhaa hautausmaata ja harmittelin, että en päässyt siihen sadan ihmisen joukkoon saattamaan valtavan ihanaa ihmistä, jonka liikuttavissa hautajaisissa oli soitettu  hiljaa uruilla mm. tätä oodia kotikaupungille, jota Marlene niin rakasti.

Ja nyt päivittelen, miten aika kuluu aivan liian nopeasti ja tänään on jo heinäkuu.
Hauskaa viikonloppua!

Kommentare:

 1. Otan osaa ystäväsi puolesta. Toivotaan, että heinäkuussa on vain niitä mukavia ja hyviä asioita, kuten loma, loma, loma.

  Miten Köln mahtaa toipua noista sinunkaupoista? Mutta sinuttelusta vielä; ihmettelin kun siellä Itävallassa sen pensionaatin omistajapariskunta sinutteli heti. Olen toki myös nuori, mutta kun hän sinutteli vanhempiakin asiakkaita!? :)

  Oikein hyvää heinäkuuta ja mukavia asioita! Minulla tulee olemaan paljon seuraa heinäkuussa, sillä lähden iltapäivällä pohjoiseen. (jottei kenelläkään tulisi väärää kuvaa, niin on kyse sääskistä, mäkäröistä ja kaikista lentävistä "ystävistä")

  AntwortenLöschen
 2. Hyvää viikonloppua aurinkoisesta Äimälästä! Täälläkin on paljon seuraa, mutta onneksi ollaan päivät järvellä lokit kirkuen ympärillämme.
  Maikki

  AntwortenLöschen
 3. Kauniita nuo vanhat hautausmaat rehevine puineen ja patsaineen.
  Oli varmaan hieno ja liikuttava hetki, kun tuo oodi soitettiin uruilla.
  Kaikenlaista muuten ehti tapahtuakin sinä aikana, kun olit sairaalassa. Ehkä heinäkuu onkin sitten täynnä vain mukavia asioita. Aarnion lamppu on hyvä korvaus kärsimyksistä.

  Piti oikein mennä uudestaan lukemaan tuo ensimmäinen lauseesi, kun en heti tajunnut sisältöä. Ihmettelin miksi jalkaasi kutittaa, jos olet astunut ämpärin päälle:O No nyt ymmärrän:))
  Täällä on helteen seurauksena ukkoset lähestymässä ja ilma on niin painostava, että tuskin jaksaa hengittää.
  Hyvää viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 4. Helena: ai ne itävaltalaiset sinutteli? Yleensähän siellä pitää sanoa Herr Professor Doktor Kommerzialrat ja teititellä.
  Maikki: ai kun pääsisikin Äimälään
  Clarissa: tuo on yhden pienen kaupunginosan hautausmaa ja niin kaunis että. Marlenelle saatiin (suhteilla) vielä vanhalta puolelta kirkon läheltä Kreuzwegmauerin vierestä hauta. Meillä taitaa olla vain +16C, tuon sen viileyden sitten 29.7. Suomeen.

  AntwortenLöschen
 5. Auts,ampiaisen päälle astelu varmaan sattui...
  Olen pahoillani ennen aikojaan kuolleen ystäväsi johdosta,haleja!
  Ja kiva,että ranteillesi kuuluu hyvää:)

  AntwortenLöschen
 6. Yaelian: kyllä se pahus ehti niin nopeasti pistää ja kutisi kamalasti, on vieläkin ihan punainen. Sulla on taas hienot lomailmat siellä, hyvää loman jatkoa.

  AntwortenLöschen
 7. Kesäkuu on mennyt kamalan nopeasti!

  Minä tykkään saksalaisista hautausmaista, kun niillä on paljon patsaita ja kaikkea!

  Minäkin olen astunut ampiaisen päälle, olin ehkä 5-vuotias ja siitä lähtien en ole ollenkaan pitänyt amppareista!

  AntwortenLöschen
 8. Sauerkraut: nämä vanhat hautausmaat on todella kauniita

  AntwortenLöschen
 9. Mäkin tuossa juuri päivittelin että kesäkuu todellakin hurahti vain ohi! Miten VOI olla jo heinäkuu??!

  Ampparit on kamalia, mua on purrut (tai siis pistänyt) niin monta kertaa että nykyään juoksen karkuun jos vain suinkin mahdollista. Kerran mottasin täysillä nyrkillä yhtä surriaista, kun tuli liian lähelle ja itsen en päässy liikkumaan. Hyvin toimi, se pökertyi maahan ja sitten talloin sen (kengät jalassa) möhjäksi. Guudbais!

  AntwortenLöschen