Sonntag, 21. August 2011

Give me five

Tapasimme Suomessa aivan ihanan koirulin. Jos tälle söpönaamalle näyttää kämmentä ja sanoo "give me five", se lyö tassunsa alapuolella kämmentä ihan niinkuin kuuluukin. Vahinko, etten saanut siitä videota.


Kommentare:

 1. Der Kommentar wurde von einem Blog-Administrator entfernt.

  AntwortenLöschen
 2. Onpa todella suloinen koiruliini! :-) Minä tiedän yhden toisen koiran, joka osaa pyytää namipaloja niin, että se heiluttelee sillee jännästi tassuja ilmassa. Siitä olisi videokin; pitäisköhän laittaa blogiin. :-D

  AntwortenLöschen
 3. Voi että kun on söpö. Meillä on niin ikävä vieläkin Arthuriamme, että melkein joka päivä juttelemme kaikesta, mitä se teki ja osasi. Kerrakin se pelasti isäntänsä suurelta "vaaralta", kun piti ohittaa pyörivä tuulimylly. Ensin piti pysähtyä, sitten remmi lyhyeksi suuhun ja matalana ripein askelin ohi tuulimyllyn, välillä taakse katsoen, onko isäntä turvassa. Eikä ollut koirapoika kuin muutaman kuukauden tuolloin, mutta sehän olikin labbis.

  AntwortenLöschen
 4. Aivan liian ihana!
  T. krooninen koirakuumeilija

  AntwortenLöschen
 5. Meidän koira tekee samaa, mutta vielä niin, että lyö pystyssä olevaa kättä, kuten ihmisetkin :)

  AntwortenLöschen
 6. Hippu: laitapas blogiisi
  Clarissa: koirat on viisaita. Meidän naapurissa on tosin kaksi vähän yksinkertaisempaa labbista, tulleet omistajaansa niinkuin yleistä koirilla. Niillähän ei ole minkäänlaista Sättingungsgefühl (mitä sekin on suomeksi?) ja ne on niin KARMEAN lihavia. Aina ohimennessään yrittävät meidän ovelle toivoen löytävänsä ruokaa. Sitten on kyllä toinen oikein solakka labbisneito, jonka sympaattinen omistaja pitää huolta koiran kropasta eikä anna liikaa ruokaa.
  Katja: minä olen aina halunnut koiran, mutta en tule varmaan koskaan saamaan, nyyh. Me matkustellaan niin paljon, ettei ole mahdollisuutta ottaa koiraa.
  Tanja: nimenomaan niin tekee tuokin koira

  AntwortenLöschen
 7. Mikä suloisuus ja niin taitava! Bambinikin on taitava ,muttei sentään tuollaista tee.

  AntwortenLöschen
 8. Suloinen on koira! Täytyykin opettaa tuo seuravalla lomalla Vilille! :)

  AntwortenLöschen
 9. Aika söpönassu on. Mun koira sanoo käskystä käpälällään päivää, sekin herättää hilpeyttä vieraissa. Yläfemman voiskin sille vielä opettaa :)

  AntwortenLöschen
 10. Yaelian: ja niin kiltti oli, haukkuikin vaan, jos pyydettiin ja silloinkin ihan hiljaa
  Helena: opetapa Vilille, voitte mennä Lompolon sirkukseen esiintymään
  Susadim: gimme five on yliveto temppu

  AntwortenLöschen
 11. Mikä hurmuri! Luulin, että Helenan koira...

  Sisareni koira osaa pyynnöstä haukkua 'iso haukku' tai 'pieni haukku'.

  Ja meidän Olga osaa tietysti ihan mitä vain;-)

  AntwortenLöschen
 12. Leena: Olga-reppana ei vaan taida enää kuulla niitä teidän pyyntöjä vai onko vanhalla neidillä kuulo vielä kunnossa?

  AntwortenLöschen