Dienstag, 4. Oktober 2011

Kesä jatkuu, kesä

Miksi ihmeessä ostin Italiasta talvisaapikkaat, kun meillä on edelleen sandaali- ja t-paita-ilmat?

Ystäväni osti samasta liikkeestä paritkin saappaat. Toisia jouduttiin vähän venyttelemään, että urheilijanaisen pohkeet mahtuu.

Kenkiä olisi löytynyt vaikka minkälaisia ja paljon halvemmalla kuin täällä, mutta valitettavasti olimme yhdellä autolla matkassa ja miehet olivat tyytyväisiä, ettei takaronttiin mahtunut enempää kenkälaatikoita. Siis terveisiä Italiasta, matka onnistui hyvin, muutenkin kuin kenkärintamalla.

Kommentare:

 1. Hienot kengät sait...Kyllä noilla voi talvea odotella siellä Kölnin seutuvillakin. Minä lähden sitten Italiaan, kun osaan ensin kieltä. Menin italiankielen alkeiskurssille viime viikolla.

  AntwortenLöschen
 2. Nyt olet sitten hyvin varustautunut talvea varten....der nächste Winter kommt bestimmt...irgendwann!

  Minäkin Italiassa yleensä ostan aina kenkiä, ne on niin tyylikkäitä. Varsinkin Saksassa asuessani käytin tilaisuutta hyväkseni, sillä minulla on niin pienet jalat, ettei Saksasta millään tahtonut löytyä sopivia.

  Hyvää kesän jatkoa

  Maikki

  AntwortenLöschen
 3. Ihanat kengät kannattaa ostaa silloin, kun ne kohdalle sattuvat. :)

  Minä odotan jo talvea, Suomen luonto alkaa valmistautua siihen.

  AntwortenLöschen
 4. Nyt saapi Allu taas saapastella saapasmaan jälkeen siellä kotipuolessa:) Ja kaiken lisäksi noin mukavan näköisillä kengillä.

  AntwortenLöschen
 5. Kiva kun olet täällä takaisin! Ja hienot saappaat ostit,noilla kelpaa sitten tepastella kun kylmenee..

  AntwortenLöschen
 6. Sira: viime talvena ainakin olisi ollut käyttöä
  Maikki: er kommt ganz bestimmt
  Katja: olen itsekin oppinut, että kannattaa ostaa heti kun näkee. Meillä ei ole vielä talvesta tietoa, viikonloppuna oli +29C.
  Clarissa: Allu osaakin saapastella hyvin
  Yaelian: <3

  AntwortenLöschen
 7. Tervetuloa takas! Täällä saapastellaan kumisaappaissa enkä lämpötiloja menis kehumaan. Toivon kyllä olevani pohjoisessa, jossa on taas luvattu lunta.

  AntwortenLöschen
 8. Täällä jo alkaisi tarvita tuommoisia saapikkaita. Hieno venytyspalvelu tuolla kaupassa, ja myyjäkin näyttää ihan mukiinmenevältä. :-D

  Kiva kuulla, että matka meni hyvin!

  AntwortenLöschen
 9. Helena: no sinä tarvitsisitkin sitten nuo mun karvavuorisaapikkaat
  Hippu: hyvä silmä sulla, myyjä oli sellainen oikein sympaattinen napolilaiskaveri, flirttaili tyttöystäväni kanssa niin, että tämä osti kahdet kengät ja lupasi mennä ensi vuonnakin.

  AntwortenLöschen