Donnerstag, 29. März 2012

Hä niinkuin hääkuvaus

Viikon alkukirjaimet = hä


Hääkuvaus meneillään Shanghain Central Parkissa

14 Kommentare:

 1. Antworten
  1. Kiinassa sattuu AINA paikalle, siellä näkee jatkuvasti hääpareja.

   Löschen
 2. Hä = hällä väliä, kun näin toisen suunnitelman meidän uusista sijoituspaikoista (= työtiloista) ja kuulemma ainakin kolmas suunnitelma on tulossa.
  Helena

  AntwortenLöschen
 3. märästi muistan, että meidän hääkuvaposeeraus ei ollut aivan noin hieno.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Samaa ajattelin itsekin. Harmi, ettei ollut tätä mallina, olis tullut paljon hienompi kuva, vaikka eihän mulla ollut edes valkoista morsiuspukuakaan eikä Allumiehellä valkoista pukua/smokkia eli ei siitä näin upeaa kuvaa olisi tullut. Ihmeen hyvin on avioliitto kestänyt huolimatta niistä puutteista.

   Löschen
 4. Onpas ihanat hääkuvaussessiot! Kalpenee omat puolitoista vuotta myöhässä oetetut studiokuvat kauppakeskuksen kuvausliikkeessä :D

  AntwortenLöschen
 5. Tuommoiset hääkuvat on jo muodissa Suomessakin, ei enää saa normaaleja paripärstöjä kiitoskorteissa :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En ole ollut vuosikausiin häissä Suomessa. Olisi korkea aika, että sukulaisnuoret menis naimisiin.

   Löschen
 6. Morsio on herkän hento ja sulhanen komea! Näin Kiinassa. Meilläkin on tiedossa huomenna häät! Pääsemme todistamaan "aikuista onnea" maistraattiin ja sen jälkeen Haikon kartanoon. Kyse on pariskunnasta, joiden yhteinen taival on kestänyt jo 32 vuotta ja nyt vihdoin virallistetaan. Minusta se on upeaa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Toivottavasti avioliitto onnistuu. Tunnen pari tuollaista tapausta, että mentiin vuosikymmenien avoliiton jälkeen vihille ja erottiin parin vuoden päästä.

   Löschen
 7. Hieno pari! Tässä lähelläni on japanilainen puutarha,jossa joka ilta auringonlaskun aikaan näkyy hääpareja kuvauttamassa itseään;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Varmasti hienot puitteet. Kölnin lähellä Leverkusenissa on Bayerin pääkonttori ja siellä on myös upea japanilainen puutarha.

   Löschen