Samstag, 17. März 2012

Perjantain plussat ja miinukset

+ Meillä kävi eilen kesä ja lämpömittari näytti +22C
+ Rapsutin sammaleet pois laattojen päältä
+ Putsailin terrassin lattialautoja TV:n (saksankielisen) ohjeen mukaan ekologisella tavalla hopeanpuhdistusvaahdolla (!)
+ Pääsin eroon tuliluteista, joiden armeijat alkoivat hyökätä naapurin malvoista minuun pioneihin. Ne eivät tykänneet, kun suihkuttelin ne ja kasvit laimennetulla astianpesuaineella.
+ Istahdin kirjani ja kahvikuppini kanssa terassille nauttimaan kesäpäivästä ja sanoin itselleni, että meillä on asiat paremmin kuin monella muulla.

-  Tapasin kaupassa lähistöllä asuvan rouvan, jonka mies (60v) kuoli yllättäen lomalla Pohjanmeren saaristossa päivää ennen heidän 30v hääpäiväänsä. Rouva oli löytänyt miehen tavaroiden joukosta sormuksen, jonka mies oli aikonut antaa hänelle hääpäivälahjaksi.
-  Katselin vuoden 2009 valokuvia ja näin siellä ystäväni Ginan peruukki päässä. Sama odottaa häntä tänäkin vuonna.
-  Juttelin naapurin kanssa, jonka opiskelijapoika käy rankassa kemoterapiassa ja joutuu jättämään opiskelunsa moneksi kuukaudeksi.


Ja nyt taas pihatöihin.

 

11 Kommentare:

 1. Ai teillä oli jo eilen nuo +22 astetta. Meillä vasta tänään. Kevään aurinko innoittaa puutarhatöihin. Koska meillä ei ole puutarhaa, vaihdettiin kesärenkaat autoon, jonka jäljeen nautittiin puistossa luonnon heräämisestä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eikö olekin ihanaa, kun tulee ykskaks kesä. Minä ostin viime vuonna Allwetterreifen, ei tarvitse vaihtaa renkaita.

   Löschen
  2. En ole kuullutkaan tuollaisista Allwetterreifeneista. Menevätkö ne todella ratsiassa läpi, jos sellainen sattuu kohdalle?

   Löschen
  3. Kyllä ne on ihan "legal". Ajan sen verran vähän autoa, että renkaat ei kovasti kulu ja oli aina homma, kun piti kaksi kertaa vuodessa vaihtaa niitä. Vanhoissa oli vielä 10 vuoden päästä tarpeeksi profiilia, mutta sen kumin takia renkaita ei saisi pitää niin kauan.

   Löschen
 2. Teillä oli taas meitä lämpimämpää! Viikonloppu on täällä ollut sateinen(eilen) ja kylmä! Talveen rippejä,näköjään! Ja tuota kaunista tuliludetta juuri esittelin blogissani joku aika sitten,ei vaan ollut sille nimeä.Kaunis se kuitenkin on.Miten pääsit siitä eroon? Kiiltomalvojen lehdellä sen tapasinkin...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kas kun en muista, että olisit tuon esitellyt tai en minäkään silloin sen nimeä olisi tietänyt. Piti nyt etsiä "koppakuorianen, musta, punainen" ja image ja sitten löytyi. Kukaan ei tässä lähistölläkään tiennyt sen nimeä, ei niitä aikaisimpina vuosina ole näkynyt, vasta viime vuonna.

   Löschen
  2. http://appelsiinipuunalla.blogspot.com/2012/03/luonnon-ihmeita.html

   Löschen
  3. Kiva kun pistit linkin, ehdin jo käydä etsimässä, mutta en löytänyt. Sama lude se on. Kyllä se on kaunis, mutta jos niitä kuhisee mielettömästi mun pionini juurella, niin en tykkää. Ja vielä vähemmän tykkään sanasta "lude".

   Löschen
  4. En olisi ikinä arvannut että tuo on lude,joka kuulostaa tosiaankin epämiellyttävältä.Suloinen koppakuoriainenhan tuo on,mutta ymmärrän,ettei ilahduta,jos kauniit pionisi ovat kyseessä...

   Löschen
 3. Perjantai jäi sitten plussan puolelle, vaikka tuliluteet kuulostavatkin todella inhottavilta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä itsellä tosiaan oikeastaan vain plussaa, varsinkin kun Fairy karkoitti suurimman osan luteista.

   Löschen