Donnerstag, 22. März 2012

Uusi lukulamppu

Saanko esitellä: meidän vierashuoneemme uusi lamppu, jonka valossa näkee lukea vaikka mitä. Allumiehen lentobonuksista oli menossa osa umpeen ja tilasin niillä "Lusthansalta" punaisen Artemiden Tolomeo Micron. Tervetuloa testaamaan, mutta buukatkaa ajoissa, huhtikuussa on jo varauksia kahdeksalle hengelle.
23 Kommentare:

 1. Kaunis valaisin, varmaa italialaista suunnittelua. Katselin sitä joku aika sitten Stockmannilla, mutta hinta hirvitti. Valaistus on tietenkin tärkeä, koska iän myötä valon tarve on lisääntynyt.
  Mekin olemme käyttäneet Finnairin bonukset joko nettikaupassa tai sitten lentojen osittaismaksuna. Joskus olemme lahjoittaneet pisteet hyväntekeväisyyteen.
  Kölniin olisi mielenkiintoista tutustua, takana on vain poikkeama lähinnä Tuomiokirkkoon. Toukokuussa olemme tulossa Berliiniin, joten nähdäänkö siellä?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pelkäsitkö meidän tuomiokirkkoa?? Tänään luki nimittäin lehdessä, että Nobel-kirjailija Tranström on vaimonsa kanssa lit.Cologne-kirjallisuusfestivaaleilla täällä ja vaimo sanoi meidän upeaa kirkkoa pelottavan näköiseksi. Me vähän ihmettelimme sitä tänään aamiaispöydässä, kun luin lehdestä. Ai te olette tulossa Berliiniin, minäpä tas olen toukokuussa saksalaisen tyttökaverini kanssa Suomessa, hän kun ei ole ennen käynyt.

   Löschen
  2. Ei pelätty. Mikä kiire lienee ollut, kun piti jatkaa eteenpäin.

   Löschen
 2. Onhan minun varaus voimassa? :)

  Hieno lamppu!
  Helena

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On tietenkin, saa toisena testata lamppua, eka testaaja tulee lauantaina.

   Löschen
 3. Ihailin tuota kuvaa vierashuoneestanne♥

  AntwortenLöschen
 4. Antworten
  1. Joo, hyvä valo on tärkeää. Muistan kun olin koululaisena eka kertaa silmälääkärillä ja äitini "valitti" lääkärille, että tyttö lukee aina sängyssä ja se ei muka ole hyvä silmille. Lääkäri sanoi, että ei mikään ongelma, jos on vaan kunnon valo.

   Löschen
 5. Kaunis lamppu. Tosi hyvä väri! Ja teillä on muutenkin kivan näköistä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minäkin ihastuin tuohon väriin. Sama mutta isompi lamppu on meidän työhuoneessa hopeanharmaana, mutta nyt halusin eri värin.

   Löschen
 6. Todschick und stylish wie immer!

  AntwortenLöschen
 7. Oho, onpas teidän hotellissa paljon varauksia. Varokaahan nyt, ettei tule ylibuukkauksia. :-)

  AntwortenLöschen
 8. Ihanan värinen lamppu! Onpa teillä paljon varauksia,kai teillä on hotelli auki koko vuoden;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hotelli on aina auki paitsi silloin harvoin kun olemme matkoilla.

   Löschen
 9. Hyvän värinen lamppu ja kivalla pöydällä :)

  AntwortenLöschen
 10. Allu, muista mun bookkaus: Sen tein jo kaksi vuotta sitten;-) Ja minä tarvitsen hyvän lukulampun, sillä luen hotelleissa, sinulla, kaikkialla...Voi, kun olisi ollut hauskaa tavata Helena (tilulilulii;-), mutta onneksi Jael saapuu meille heinäkuussa ja nyt ei saa olla niin kuuma kuin viimeksi.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tietysti muistan. Helena onkin tosi kiva, olen iloinen, että olen tutustunut häneen blogistaniassa.

   Löschen
 11. Ihana lamppu ja itse asiassa koko tuo kuvan nurkkaus näyttää ihanan kotoisalta. On vierailla varmasti hyvät oltavat siellä teitin hotellissa :))

  AntwortenLöschen