Freitag, 23. März 2012

Favourite Photo Friday

Tuli lyhyellä varoituksella ruokavieraita ja piti improvisoida kukkia pöytään. Pihasta löytyi hyasintti ja rosmariinin oksa. Kaveriksi kelpasi vanhat kevätkynttilät, joita en ole koskaan raaskinut sytyttää.


Hauskaa viikonloppua!

15 Kommentare:

 1. Antworten
  1. No eilisen jälkeen meillä voi puhua jo kesästä. Kaupungilla oli nuoremmat jo shortseissa ja hihattomissa t-paidoissa.

   Löschen
 2. Siis minä en tänä vuonna ehdi nauttia kevätkukista kotona juuri yhtään, hyasinteista, krookuksista, narsissteista ja tulppaaneista. Mukavaa viikonloppua!
  Helena

  AntwortenLöschen
 3. Söpö idea, voisin yrittää matkia. Löytyisiköhän täältä yhtä hauskoja kynttilöitä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Noita ei varmaan enää valmisteta, ovat aika vanhoja.

   Löschen
 4. Ihanan söpöä. Meillä tuo lumi vielä peittää maan ja kukkijat ovat vain purkissa sisällä, nyyh:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä oli eilen täysi kesä, paljon näkyi shortseja kaupungilla ja minulla oli liian paksut vaatteet, t-paita riitti.

   Löschen
 5. Minäkin sain juuri viestin Suomesta, että vieraita on tulossa ensi viikolla. Siis täytyypä minunkin yrittää loihtia jotain noin nättiä pöytään.
  Mukavaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Suomesta on aina kiva saada vieraita. Minulla on vaikka kuinka paljon tuttavia, joita jatkuvasti kutsun, mutta en tiedä, onko suomalaiset vähän pelokkaita lähtemään matkalle (paitsi seuramatkalle). Jos minua joku ulkomailla asuva vaan kutsuu, niin heti olisin lähdössä.

   Löschen
  2. Sama täällä. Joka kesä esitän kutsuja, ja kovasti ovat tulossa, mutta eivät sitten niin usein tulekaan. Tai sitten tulot sattuvat päällekkäin, eikä meidän asunto niin suuren suuri ole, että tänne mahtuisi monia yöpymään. Tällä kertaa tulossa on serkkuni, jonka tyttö tuli joulun alla puoleksi vuodeksi Berliiniin. Joten he yöpyvät tytön luona. Tämä serkku ei ole koskaan aikaisemmin käynyt Berliinissä. Hän tulee huomenaamuna jo aamutuimaan ja viipyy viikon päivät täällä. Katsotaan, mitä kivaa tehdään yhdessä.

   Löschen
 6. Ihanan söpöt kynttilät,en minäkään noita veikkoja raaskisi sytyttää...
  Mukavaa viikonloppua Allu!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ihanaa viikonloppua sinnekin. Meilläkin on edelleen kesäsää.

   Löschen