Eilen syötiin lisukkeena sinappibasilikaporkkanaa, joka tehdään näin:
1 kg porkkanoita pestään, kuoritaan ja leikataan sitten n. 4cm pitkiksi "tikuiksi".
Tikut keitetään 2,5 dl:ssa vettä (+suolaa) noin 10 min. ja pannaan siivilään.
Keitinvesi kaadetaan kattilaan. Siihen lisätään 2,5 dl kermaa ja annetaan kiehua kansi auki 6-8 min. Lisätään 6 rkl sinappia ja annetaan kiehahtaa. Nippu basilikaa pilkotaan ja lisätään porkkanatikkujen kanssa kastikkeeseen. Njam♥
Ihan muusta asiasta kommentoin eli joko olet aloittanut pakkaamisen?
AntwortenLöschenVierashuoneen sängylle alkaa kerääntyä kaikenlaista kamaa hyttyssuojasta alkaen. En kyllä aio ottaa mitään isoa matkalaukkua mukaan. Miten muuten on venäläiset pistorasiat, täytyykö olla adapteri??
LöschenEi tarvitse adapteria, on samat pistorasiat kuin meillä. Sähkökatkoja on tosin silloin tällöin. Kännykkäkin toimii siellä hyvin, puhelut ulkomaille tosin aika kalliita.
LöschenMaikki
Kunhan vain on pistorasioita... Joissakin on erilaiset kuin meillä, erityisesti ne maadoitetut, mutta hotelleissa ne on yleensä ihan standardit.
LöschenHyvä tietää, kännykkää ehkä joudun lataamaan. Kameraan on vara-akku mukana.
LöschenKommentoin ihan asiasta: ensi kerralla lisään sinapin tuohon muuten tuttuun lisukkeeseen.
AntwortenLöschenSinappi sopii siihen tosi hyvin.
LöschenNam
AntwortenLöschenMeillä ainakin tykätään kovasti.
LöschenKokeilenkin heti tanaan!
AntwortenLöschenKerro sitten maistuiko.
LöschenEndlich habe ich mal wieder Zeit Dich zu besuchen und da gibt es gleich sowas Leckeres!
AntwortenLöschenGanz viele Grüße aus dem seit Mittsommer total verregneten Schweden
maliz
Dann könnt ihr ja schön drinnen alles fertig machen. Und die Möhrchen kannst du dem Besuch anbieten, schmecken lecker.
LöschenHerkullisen kuuloista, menee kyllä kokeiluun.
AntwortenLöschenMinä ainakin tykkään.
LöschenMista tama ohje on muuten kotoisin?
AntwortenLöschenJos muistan oikein, niin se on tästä saksalaisesta ruokalehdestä, mutta se on niin ikivanha, ettei sitä taida löytyä niiden nettiarkistoista.
Löschen