Donnerstag, 19. Juli 2012

Niksi-Allu

Kun talon kaikki kolme jääkaappia olivat viime brunssin takia niin täynnä, että sinne ei mahtunut enää iso täytekakku, se pääsi saunan* lauteille, alle kylmäkallet ja päälle kymmenen litran soppakattila.
*kiuas ei ollut päällä

15 Kommentare:

 1. Siis saunakaljat jääkaappia täyttämässä ja kakku saunassa. No huh huh. Tai sitten kerrot rehellisesti, mitä siihen brunssiin sisältyi, kun kolme kaappia täyttyi:-)) Tai onko teillä jääkaapissa saunavihtojakin tilaa viemässä?

  (P.S. Hyvä idea tuo on)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei ole saunavihtoja, kun ei raaski uhrata meidän pientä ja ainoaa riippakoivua. Yksi kaappi oli täynnä juomia, mutta ei olutta, kun sitä meillä ei ole koskaan. Toinen kaappi oli kaikkea tavallista ruokaa/ruokatavaraa. Kolmas kaappi oli brunssiruuille. Olishan sinne jotain pienempää mahtunut, mutta ei tuo iso kakku ja sää oli sen verran lämmin, ettei kellarin viileys riittänyt. Aika ihme, että tänä vuonna on ollut sellaisiakin päiviä. Eilen oli vahingossa +27C, nyt kymmenen astetta vähemmän ja Unwetterwarnung ja kastelukannut lentelee ilmassa. On taas aika kesä.

   Löschen
 2. Kolme jääkaappia kuulostaa ammattilaistouhulta...

  Onkohan täällä Unwertterwarnung; koko aamun on satanut ja ulkona on aika pimeää. Ei ole tainnut mennä minun viikonlopputilaus perille? Siis sään suhteen...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Perjantaina ainakin vielä ehkä sadetta, lauantaina pitäis vähän parantua. Abwarten und Tee trinken, sanoo saksalainen.

   Löschen
  2. Hieno vinkki, kiitos Allu! Tämä menee meillä sovellukseen heti. Tänään on lapsilla hauska päivä, nyt PITÄÄ syödä jäätelöä reilusti. Pakastin pitää tyhjentää, että voimme tänään säilöä mansikoita ja ensi viikolla menemme poimimaan mustikoita. Sen jälkeen lähdemme pyöräilemään, iskällä on uusi, hieno pyörä.

   Mukavaa päivää sinulle!
   HK

   Löschen
  3. Nyt vasta huomasin tämän kommenttisi. Ai ai, tuli vesi kielelle, kun ajattelen mansikoita ja jäätelöä, nam.

   Löschen
 3. Tuttu juttu! Terveiset Kainuusta lähettä Sira

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hei Sira, kiva kuulla sinustakin. Toivottavasti ei itikat ole syöneet teitä ja sade ei kiusannut liikaa.

   Löschen
 4. Hätä keinot keksii. :-) Mutta huh huh, kolme jääkaappia ja kaikki täynnä, ihmettelin, että miten, mutta sehän jo tuossa selvisikin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. olin niin onnellinen, että tuo kattila just ja just mahtui kermakakun päälle.

   Löschen
 5. Kuin suoraan Niksi-Pirkasta! Ja kakku säilyi herkullisena kunnes se popsittiin parempiin suihin. Olipa nokkela temppu. Hienoa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli aika stressi, kun yhtäkkiä tajusin, että se korkea kakku ei mahdu minnekään jääkaappiin.

   Löschen
 6. Olipas hyvà keksintò...niksi-pirkkaan vaan!

  AntwortenLöschen
 7. Kolme jääkaappia, oho!
  Mä kaipaan vaan kunnon pakastinta, kun on vain lokero nyt ... Ei voi suomesta tuoda ruisleipää ja muuta niin pajoa, kun ei sinne mahdu .. :(

  Harvemmin kuulee, että Saunaa käytettäisiin kylmähuoneena :D

  AntwortenLöschen