Freitag, 13. Juli 2012

Phone pics EDIT

Tyhjentelen tässä kuvia kännykästä, josta löytyi mm. tällaista:

Vaatekaupan kassalla maailman ihanin pikkuipana, pitkä punainen tukka pystyssä. Kuva on huono, kun otin se kamalan kaukaa, en kehdannut mennä lähelle. Kaupassa ei ollut yhtään ainoata asiakasta, joka ei olisi hymyillyt tuolle punapäälle.

Iso kirjakauppa, jossa myydään ainoastaan keittokirjoja. Työpaikkani oli ennen aivan lähellä ja oli aina suuri kiusaus kulkea tästä ohi poikkeamatta kauppaan. Oli hyvä, että meidän toimisto muutti, sillä muuten olisi kotona (vieläkin) enemmän keittokirjoja.


Gynen vastaanotolla odottamassa pääsyä rutiinisyöpätarkastukseen.Minulla on maailman ihanin gyne, joka lähettää positiiviset tulokset kotiin kirjeenä ja panee loppuun rakkaat terveisensä. Teknisesti pitkälle kehittyneessä Suomessa tieto tulisi varmaan tekstiviestinä, mutta alikehittyneet saksalaiset käyttävät vielä postimerkkejä ja kirjoittavat muutaman sanan käsin. Minäkin olen sen verran jälkeen jäänyt, että tykkään, kun postiluukku kolahtaa ja saan katsella kauniita postimerkkejä ja lukea kirjeitä.

EDIT: Tähän postaukseen tulee nyt niin paljon spam-mainoksia, että pitänee yrittää laittaa kommenttiluukku kiinni.

20 Kommentare:

 1. Hienoja tauluja, minä saan syödä lounasta kahden kivan ipanan kanssa tänään :)

  AntwortenLöschen
 2. Ekassa kuvassa Peppi Pitkätossu vauvana! Seuraavissa houkuttelevan näköinen kirjakauppa. Olivatpa ystävällisiä, kun muuttivat pois sua kiusaamasta.
  Taidenäyttelyssäkin olet näköjään käynyt:-))

  AntwortenLöschen
 3. Ihana vauveli tosiaankin! Ja tuollaisessa kirjakaupassa viihtyisin tunteja! Aika hieno taidenäyttely gynesi luona;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ajattelin sua tuota postausta kirjakaupasta tehdessäni. Kivaa Suomi-lomaa, ei ainakaan vielä helle vaivaa.

   Löschen
 4. Ensin katsoin, että onpa vauvalla todella iso tukka, mutta sitten tajusin että se on äitinsä tukka - hienosti hämäsi se kuva ... :D Suloinen vauva jokatapauksessa!

  Hyvä että tuli hyviä uutisia ja rakkaita terveisiä gyneltä.
  Täälläkin sain tulokset kirjeellä kotiin kun ottivat koepalat niistä mun luomista - ja hyviä tuloksia pelkästään myös :)

  Mukavaa viikonloppua ihana Allu <3

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No ei sentään ihan niin paksu tukka, mutta aika erikoisen paljon punaista tukkaa. Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

   Löschen
 5. Minulla oli myös ihana gyne silloin Saksassa. Hänellä ei ollut tauluja, mutta hammaslääkärilläni sitäkin enemmän. Olin privatversichert, joten kummankaan odotushuoneessa ei tarvinnut viettää aikaa.

  Hyvää viikonloppua Kölniin! Me lähdössä Merenkurkkuun.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meidän sisätauti(koti)lääkärillämme on eniten tauluja, mm. yksi Gerhard Richter. Kivaa viikonloppua sinne Merenkurkkuun, pitää ottaa kartta esille ja tutkia missä se tarkkaan on.

   Löschen
 6. Tässä ympäristössä jossa nyt istun (hotellin baari, joss on nettiyhteys) on hienoja tauluja merestä ja noista kuuluisista kallioista. Tyhjentelen sitten ensi viikolla taas kuvia kamerasta ja kännykästä... :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kivaa matkaa, toivottavasti säät suosii.

   Löschen
  2. Heh, toistaiseksi on satanut koko ajan. Huomenna menen kuinkin sen Proraan satoi sitten mitä vain.

   Löschen
 7. Hei Allu, kävin visiitillä. Luin erityisen rakkaudella nuo visiittisi Metsäpirtissä. Oma mummolani jäi Äyräpäähän ja haalin mielessäni ajatusta, että joskus pääsen siellä käymään. Isovanhemmat tosin tuikkasivat talon lähtiessä tuleen. Eivät halunneet antaa kotiaan vihollisen käsiin:(.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kävimme myös Äyräpäässä kirkon rauniolla. Ehnrooth oli siellä määrännyt kuulemma kirkon poltettavaksi ja samoin tekivät sitten monet muutkin taloilleen kuten isovanhempasi.

   Löschen
  2. Ei ole totta. Kiitos tästä tiedosta.

   Löschen
 8. Gynestä tuli mieleen, että kävin taas vuosikontorollissa ja kaikki hyvin.
  Ihana tuo ipanan tukka!

  AntwortenLöschen