Samstag, 11. August 2012

Enää seitsemän yötä ja sitten

viikoksi tänne


Ensimmäiset kolme yötä ylimmän kuvan B&B:ssä Seinen rannalla. Jippii! 

Kommentare:

 1. Teille on tulossa upea matka. Ei ihme, että lasket jo päiviä!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä oli tällä kertaa tuon loman takia vähän päätösongelmia, kun oltiin oikeastaan lähdössä Englantiin, kunnes tajusimme, että siellä on Olympialaiset tai niiden jälkimainingit. Kun nyt sitten Vierwaldstätterseen ja mallorcalaisen fincan kautta päädyttiin lopulta Normandiaan, olen tosi iloinen ja jännittynyt.

   Löschen
 2. Bon voyage! Viihtyisältä näyttää. Muuten en paikkaa tunne kuin historiakertomuksista ja Normandian maihinnoususta. Tulossa on varmaan kauniita kuvia!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Merci! Ei mekään juuri tunneta paitsi Bretagneen ajettaessa yövyttiin kerran Rouenissa. Ne sodan muistot siellä kyllä näkyy edelleen, bunkkereita sun muuta, mutta myös paljon kaunista luontoa. Meillä on tarkoitus ottaa polkupyörät mukaan.

   Löschen
 3. Oikein rentouttavaa lomaa! Tuon edellisen postauksesi runoilijatar Edith Södergranin elämä ja tuotanto, tuli minulle hyvin läheiseksi kirjallisuutta ja ruotsin kieltä opiskellessani. Tein hänestä molempiin laitoksiin pro garadut. Mitähän hän olisikaan saanut aikaan, jos ei olisi kuollut niin nuorena.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiitos vaan. Onpa sulla ollut hieno teema graduun.

   Löschen
 4. Mukavaa lomaa teille, majapaikkanne näyttää sievältä ja viihtyisältä. Odottelen kovasti kauniita kuviasi. Hyvää viikonloppua!
  HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä se kämppä niin kivalta kuulostaa, että tuskin maltan odottaa sinne pääsyä. Kivaa viikonloppua Helsinkiinkin.

   Löschen
 5. Ihanaa, Normandiessa käynyt Monetin ihanassa puutarhassa, loppukesällä mahtava.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Varmaan upea. Me emme aja Pariisin kautta, joten Givernysta tulisi varmaan liikaa kilometrejä, joten tuskin ehdimme.

   Löschen
 6. Mielenkiintoinen matka tiedossa. Normandiassa on hyvin paljon nähtävää. Caenin Memorial Museum sekä maihinnousuun liittyvät sotilaiden hautausmaat olivat hyvin vaikuttavia.

  Jos teillä on aikaa, kannattaa käydä Mont Saint-Michelin luostarisaarella sekä calvados-viinitilalla. Oi ihana Normandia, sinne olisi mukava päästä uudestaankin.

  Oikein mukavaa matkan odottelua ja sitten tosiaan BON VOYAGE!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mont St.Michel on tullut jo katsottua Bretagnen reissulla muutama vuosi sitten, nyt katsellaan sitten kaikenlaista muuta, jota varmasti riittää.

   Löschen
 7. Teillä on varmaan ihana loma siellä ja säätkin parempia kuin Suomessa.
  Minulla vielä yksi yö ja sitten lähden kahden päivän reissulle Laatokalle. Nyt siellä pitäisi olla vähän tyynempää. Meillä ei ole noin kaunista hotellia, vaan täytyy pystyttää teltta johonkin suojaisaan paikkaan ja kuunella yöllä Laatokan aaltoja.
  Hyvää viikonloppua
  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Siitä säästä nyt ei koskaan tiedä, mutta kyllä tällä hetkellä lupaavat siellä aika vakaata säätä. Sääkarttoja on tullut tutkittua entistä enemmän tänä vuonna. Vie terveisiä Laatokan merelle, se vei sydämeni♥

   Löschen
 8. Mikä yöpaikka. Voi ei. Voiko tuollaista ollakkaan? Hyvää matkaa. Samaan aikaan matkataan sitten. Vaan aikalailla erilaisissa maisemissa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se yöpaikka tuntuu kyllä vielä melkein unelmalta, mutta kun luen netistä ihmisten arvosteluja, se ON todella paratiisi.

   Löschen
 9. Te taidatte matkustella aika paljon, aina lähdössä johonkin. :-)

  Mukavaa matkan odotusta!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Me todella matkustetaan paljon. Miehellä on tänä vuonna 35 lomapäivää eikä yhtään niistä olla kotona ja kun ne ottaa vielä pyhäpäivien yhteydessä, saa aika pitkät lomat.

   Löschen
 10. Onpa teillä taas ihana matka edessä!

  AntwortenLöschen
 11. Ihanan näköistä!! Oikein hyvää tulevaa matkaa teille:)

  AntwortenLöschen
 12. Kivalta näyttää lomakohteesi. En ole ikinä Normandiassa käynyt, varmasti on hieno kohde. Oikein lepposia lomapäiviä sinulle.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On siellä kaunista, ehkä vähän huonompi sää kuin Bretagnessa, mutta toivotaan, ettei nyt kamalan kylmäksi muutu.

   Löschen
 13. Très bien :)
  Profitez-vous bien de la Normandie!
  Bonnes vacances! :)

  AntwortenLöschen