Mittwoch, 1. August 2012

Wordless Wednesday


Tänään +30C. Voisi mennä kirjan kanssa riippukeinuun tai riisua itsensä vaikka ihan alasti. Kastelukannukin on tarpeen, kun kukkaraukat läsähtää ihan lyttyyn.

14 Kommentare:

 1. No enpä olisi nakukuviin luullut blogissasi törmääväni :))) Täällä +15 eli filtin tarvisi jos riippukeinuun kiipeäisi.

  AntwortenLöschen
 2. Taas niin söpö kuva pikku-Allusta♥ Kuinkahan monta pientä serkkua meitä oli, kun istuttiin mummon riippukeinussa, nautittiin ja syötiin mansikoita.
  Ei täällä nyt tuollaisia asteita ole (onneksi), mutta sekin lämpö, mikä täällä on ollut, on näännyttänyt kukat ja muut, minut mukaan lukien.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ja ne mansikat maistui silloin paljon makeammalle. Joku marja-astia mulla on tuossa kädessä, ilmeisesti matkalla poimimaan. Omenapuitakin kaatelin tuon ikäisenä, mutta ei tuossa nyt näy sitä puukkoa, joten ei tainnut olla sinä päivänä. Eivät voineet olla vihaisia niistä omenapuista, kun kerran olin ilmoittanut asiasta etukäteen ("mä kaadan isoja puita").

   Löschen
 3. Täältä kesä on kadonnut jonnekin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jospa se löytyisi vaikka Mikkelistä.

   Löschen
  2. Ei siltä näytä - ainakaan säätiedotusten perusteella.

   Löschen
 4. Oi mikä kuva!
  Ilme on kuin ihmettelevä, mitä sä siellä kuvaat kun mä vaan aion marjastaa tässä kesäasussa.... Mainio!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niin on, en halunnut poseerata, kun piti poimia marjoja.

   Löschen
 5. Ihanaa, että tuli vihdoin lämmin. Ei kolota mistään, eikä tarvitse enää töissä hikoilla. Tietenkin vasta nyt, kun koulujen lomat loppuvat. Minä sen kun kukkia ja mansikkapurkkiani vain kastelen.Jos tulee oikein trooppiset yöt, nukun ilkosillani kattoterassillani. Sinne ei tule kukaan häiritsemään, ei edes hyttyset.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. NRW:ssä kestää loma vielä 21.8. asti, joten täällä on toivoa kesäisistä lomapäivistä. Meillä ei ole valitettavasti kattoterassia, pitäis mennä alas terassille ja siellä en uskaltaisi nukkua, kun pelkäisin kaikenlaisia elukoita, hiiriä, siilejä jne. Mutta avataan makkarin ikkuna selkosen selälleen ja vähän läpivetoa. Muistelin tuossa juuri, kun olin Suomessa kylässä ja heillä oli sellainen pienenpieni tuuletusikkuna, josta ei tullut yhtään raitista ilmaa. Onneksi meillä aukeaa ikkunat kokonaan.

   Löschen
  2. Mullakin on kotona koneellinen ilmatointi eikä kuulemma saisi, siis ei saisi, pitää ikkunoita ja ovea auki, mutta toki mie pidän niitä auki. En kyllä uskalla yöllä jättää niitä auki, kun Turussa on hiippaillut joku tyyppi ja tullut asuntoihin sisään, toki ruutukaava-alueella eli keskustassa.

   Löschen