Samstag, 15. September 2012

Viikon paras ostos

Viikon paras 16 euron ostos oli ehdottomasti tämä Joseph Josephin leikkuulauta. Siinä on takana korkeampi reuna ja se viettää taaksepäin eli esimerkiksi hedelmiä leikatessa nesteet valuu laudan takaosaan ja ne on helppo kaataa takanurkasta. Lautaa voi käyttää molemmin puolin, alapuolella on keskellä sellaisia pieniä piikkejä, jotka pitävät leikattavan ruoan paikallaan. Voin suositella.Kommentare:

 1. Olenkin joskus silmäillyt tuota,Nuo Joseph Joseph tuotteet ovat muutenkin niin kivasti ideoituja:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mulla oli kanssa sitä entistä mallia, jota voi taivuttaa, mutta tämä oli mulle uutta. Kun menin kassalle maksamaan, kassan mies sanoi, että on hyvä ostos, heillä on kotona testattu ja todettu hyväksi ja sitten takana jonossa oleva mieskin halus tollaisen.

   Löschen
 2. Kiva! Tuon minäkin tarvitsisin. Piti tänään ostaa uusi leikkuulauta, mutta se unohtui, kun innostuin Kodin Ykkösessä ledvaloista, vispipuuron värisistä callunoista ja Orthexin sängynalussäilytyslaatikoista, joissa kannet sekä rullat alla. Ja toki kynttilöitä monella värillä. Kohta uusi reissu ja sitten myös leikkuulauta. Joskus lauantai voi olla myös todellinen tehopäivä.

  Kaunista viikonloppua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kodin Ykkönen oli mun lempparikauppa Suomessa, mutta ne muutti Helsingistä jonnekin hornan tuuttiin Espooseen enkä ole aikoihin käynyt. Kivaa viikoloppua sinnekin!

   Löschen
 3. hyvä lauta kiva, minä pidän tärkeänä että voi laittaa tiskikoneeseen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tosi kätevä ja tosiaan kiva, kun saa laittaa tiskikoneeseenkin.

   Löschen
 4. Minä olen aina vähän epäluuloinen kaikkien uusien keittiövempaimien suhteen, mutta tämä on varmaan ihan käytännöllinen. Minä olen tykästynyt sellaiseen Ikeasta ostettuun taittuvaan leikkuulautaan, mutta siitä tietysti kaikki nesteet leviävät minne sattuu.

  Hyvä kun tuo on vielä musta, niin säilyy uuden näköisenä pitempään. :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä oli ennen sellainen taitettava, mutta se meni siitä taittokohdasta rikki.

   Löschen
 5. Kätevä lauta ja tyylikäskin. Keittiössä touhuaminen on aina hauskempaa, kun on kauniit ja toimivat välineet. Ehkä minunkin pitäisi hankkia jotakin uutta, koska nykyään olen pohjattoman kyllästynyt ruoanlaittoon. Väkisin väännän mahdollisimman helposti mitä milloinkin, mutta onneksi minulla on tuo aina kiitollinen pöytäkaveri.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mitäs jos pöytäkaveri innostuisi kokkaamaan. Tiedän yhden tapauksen, jossa mies, jolla on kaksi vasenta kättä ja peukalo keskellä kämmentä ja joka ei ole ikinä keittänyt edes vettä, innostuikin laittamaan ruokaa ja kokkailee nyt hienoja safkoja.

   Löschen