Donnerstag, 29. November 2012

Liebesteller

Olin eilen uimassa ja kotimatkalla tuli aivan mieletön nälkä ja muistelin meidän tyhjää jääkaappia ja päätin poiketa rautatieasemalla syömään. Siellä on nimittäin Syltin (luksus)saaren kulttikalaravintolan bistro ja sieltä saa best ever Sylt-annoksia nimeltä Liebesteller, joka koostuu viipaleesta tummaa leipää ja sen päällä paljon paljon herkullisia pieniä Pohjanmeren katkarapuja eli hiekkakatkarapuja ja paistettu kananmuna. Kuolaan vieläkin.


Ja sen jälkeen jaksoin mennä vielä katsomaan David Hockneyn näyttelyä.

Kommentare:

 1. Alkoi kuolata... Onneksi kohta tulee uunista jotain herkkua...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hyvältä näytti sikäläisetkin sapuskat.

   Löschen
 2. Taidanpa laittaa jotain tuollaista minäkin, alkoi tehdä niin mieli.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei voi ainakaan epäonnistua tuo ruoka.

   Löschen
 3. Lecker! Mekin syötiin eilen katkarapuleipää, mutta ne oli pakasteesta, eikä siihen kuulunut paistettua munaa vaan venäläistä majoneesia, mikä on maailman parasta.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Vai venäläinen majoneesi, en olisi uskonut.

   Löschen
 4. Minähän ryntäsin heti katsomaan, mitä Hockneyllä on netin kautta tarjottavana, kun en nyt just tuonne näyttelyyn ehdi. Oli jänniä maalauksia puista ja värejä, värejä. Inspiroivaa ja hyvälle mielelle saavaa taidetta! Livenä tietenkin vielä parempaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No värejä oli kyllä mielettömän paljon ja isoja maalauksia. Osahan on tehty käyttäen iPad:iä ja Apps:ejä kuten tästä näkyy.

   Löschen
  2. Onhan hän näköjään tässä ajassa elävä taiteilija, mutta kyllä ne öljyvärityöt veivät voiton.

   Löschen
 5. Ei hullumpi ateria,tosin tykkään enemmän niistä isoista katkaravuista.Ja tulit mieleeni tänään kun kävelin Tel Avivin uuden vietnamilaisen ravintolan,Hanoin ,ohi....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mutta oletko kokeillut noita Pohjanmeren katkarapuja? Ne on muualla aika harvinaisia.

   Löschen
 6. Sinulla näyttää olleen hyvä ja mielenkiintoinen päivä tänäänkin. Taidan ruveta syömään jotain iltapalaksi. Jääkaappi on aika tyhjä...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ai tänään mielenkiintoinen??? Joo, olin verikokeessa ja sen jälkeen aamiaisella keskustan kahvilassa, sitten kuntosalilla, sitten paistoin kotona pipareita ja nyt menen saunaan, kun huomenna lähdetään synttärireissuun.

   Löschen
  2. Äsh, ei kun siis eilen. Olen ihan tajuttoman väsynyt, joten lopussa ei muista lukemastaa mitään. Hyvää matkaa Provenceen!

   Löschen
 7. Eikös näyttelyssä saanut kuvata? Kysyy yksi utelias Mine.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tuolla ei saa kuvata missään tapauksessa, valitettavasti.

   Löschen