Mittwoch, 28. November 2012

Wordless Wednesday


Ain laulain nukkuin työtäs tee ♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫

7 Kommentare:

  1. Päivän teemaan sopii myös tämä P.Mustapään
    Vain pieni kansanlaulu
    ja sanoja ei ole ollenkaan.
    Vain pieni kansanlaulu,
    ei sanoja ollenkaan.

    Totuuden nimessä on sanottava, että näistä tänne tulleista pakolaisista vietnamilaiset ovat ehkä kaikkein ahkerimpia tekemään työtä ja pärjäävät koulussa hyvin. Luulen, että tuolla tädillä on ollut kotona raskas päivä ja nyt sitten torilla valtasi väsymys.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Samoin täällä, ovat ahkeria koulussa ja menestyneet hyvin. Tuolla oli kuumaa ja ymmärrän väsymyksen, ei siis mistään pahasta tuo kuva.

      Löschen
    2. Sen ymmärsin.Oli vain hauska ja houkutteleva kuvakohde ☺

      Löschen
  2. Nokoset ovat tunnetusti ja ihan tutkimuksen mukaankin hyvä asia työvireyden kannalta! :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Muh latinan opettaja korosti aina nokosten merkitystä. Käski ottaa avainnipun käteen ja nukahtaa ja kun nippu putoaa kädestä, on saanut riittävästi unta.

      Löschen
  3. Näköjään matkustin aikanaan tämän reissun kanssanne MInenä. Ja nyt luin kaiken ahmimalla uudelleen. Enpä olisi silloin tiennyt, että oikeasti pääsen Vietnamiin. Tarkoitus olisi siis mennä kahdestaan miehen kanssa juhlistamaan 25-vuotishääpäiväämme kesäkuun alussa. Olla reissussa noin 11 päivää. Tämän hetkinen suunnitelmani on, että lennämme Hanoihin. Vietämme siellä 1- 2 yötä tasaamassa aikaa. SItten retki Sapaan (kauanko siihen pitää varata??? 2 yötä), Sapasta Halong Beyhin (2yötä) Halong Beystä Hoi Aniin ja Hueen (4yötä) ja lento takaisin Hanoihin (1yö), josta lento takaisin Suomeen. Pystyyköhän tämän tässä aikataulussa tekemään ilman, että täytyy mennä kieli vyön alla tuhatta ja sataa? Teillä taisi olla kyydit järjestetty, meidän pitäisi järjestää ne itse.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Me oltiin tosiaan opintomatkaryhmän kanssa ja silloin säästää aikaa, kun kaikki kuljetukset sun muut hoitaa joku muu. Sapaan meni silloin yöjuna ja se säästi aikaa. Ystävämme oli vuosi sitten "samalla" matkalla, mutta kuljetus oli bussilla, en tiedä miksi, voin kysyä kun saan hänet kiinni. Aika garvat käy Sapassa, mutta meille se oli parasta autenttista Vietnamia, olisi ollut harmi, jos ei oltais nähty. Me oltiin siellä kaksi yötä, se riittää. Voisitte ehkä kysyä jostain vietnamilaisesta agentuurista mitä ne tarjoaa, me tavattiin joskus saksalaisia, jotka oli ottaneet agentuurista auton kuskin/oppaan kanssa. Matka Sapaan on pitkä, se me nähtiin bussilla palatessa Hanoihin.

      Löschen