Donnerstag, 7. März 2013

Kevätruno

Hiiren harva harsinlanka
lumilakanalla,
soukan siiven siluetti
pilviulapalla,
kevät kultaa mielen,
päivän,
pilven pienen.

- Maila Jyrinki


16 Kommentare:

 1. Ihana♥

  Järisyttävän hyvä lumikellokuva...Minulle myyrät eivät suo näitä kukkia, vaikka just mulle nämä kuuluisivat...nyyyyh. Jos kuva on sun oma, voisit muistaa osatonta. Ennen 5.5., sillä starttaamme 4.5.

  AntwortenLöschen
 2. Kyllä, keväisen olon se jättää jälkeensä....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Lumikello on aina ne eka kevään merkki täällä, lapsuudessani se oli leskenlehti.

   Löschen
 3. Ihastuttava! Ja nuo lumikellot niin nättejä:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On ne niin sööttejä, eilen kävelin yhden rakentamattoman tontin ohi ja se oli ihan valkoisenaan lumikelloista, mutta harmi, että siinä on sellainen tiheä aita, ettei voi ottaa valokuvaa.

   Löschen
 4. Yhtenä vuonna minulle kukkivat lumikellot tammikuun alussa; se oli ikävä ja kurja talvi, kun ei ollut lunta. Nyt ei ole pelkoa sille. Pohjoisessa on metriset hanget ja lumikukkia ihan riittämiin!

  AntwortenLöschen
 5. Lumikellokuva on ihana. Voitko lähettää sen minullekin?Maija

  AntwortenLöschen
 6. Ei meillä lumikelloja koskaan näy, ne leskenlehdet on niitä ensimmäisiä kasveja keväällä. Mutta onhan noita lintuja kevään merkkeinä ja niitä kuulee jo nyt, vaikka on vielä lumikinoksiakin.

  Maikki

  AntwortenLöschen
 7. Voiko söpömpää kukkaa olla kuin lumikello! Vaikka täällä on lunta vielä ihan riittämiin, on kuitenkin kevään tuntua ilmassa. Kävelylenkillä pienessä pakkasessa aurinko lämmitti poskia ja linnut, linnut ne lauloivat kilpaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on myös ihmeen paljon lintuja ja nyt tänne on ilmestynyt nuori kissa, joka on oikea akrobaatti ja kiipeilee vaikka minne. Naapurit olivat sen kiipeilyjä ihmetelleet keittiönsä ikkunasta ja yhtäkkiä se oli hypännyt puusta keittiön ikkunalaudalle ja alkanut kurkkia sisään. Luulen, että se saa saalistettua noita lintuparkoja.

   Löschen
 8. Ihana kevätruno! Pitääpä opetella se ihan ulkoa. Kiitos.

  AntwortenLöschen