Freitag, 7. Juni 2013

Friday Favourite Photo


Patikkaretkellä Siegerwaldin kukkuloilla kyläkappelissa nähtyä: rukous syöpäsairaiden puolesta. Lähetän paljon positiivista energiaa Vihreilleniityille Irlantiin ja ystävälleni Ginalle tois pual jokkee♥

Kommentare:

 1. Nuo pikkukappelit ovat usein hyvin liikuttavia. Millä paikkakunnalla se oli Siegerlandissa? Minun Exhän oli sieltä kotoisin ja hänen isänsä oli Förster siellä. Joten tuttua seutua tuo Rothaargebirge.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kuule en muista yhtään sen paikan nimeä, se oli joku kylä, jossa oli vain muutama talo ja tuo pieni kappeli, Wanderweg vei vaan siitä ohi.

   Löschen
  2. Totta, siellä on yksinäisiä taloja. Ex asui paikassa Forsthaus Lahnhof ja sillä oli pitkä koulumatka ilman autokuljetusta, ihan samanlaista kuin täälläkin ennen oli.
   Minullakin on läheisiä syöpään sairastuneita. Isoveljelläni Prostatakrebs ja rakkain seukkuni sairastui 2v sitten rintasyöpään. Isä ja appi kuolivat keuhkosyöpään sekä myös exältä leikattiin keuhkosyöpä im frühen Stadium 10v sitten.

   Maikki

   Löschen
 2. Hyviä ajatuksia:) MIten Gina nyt voi?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sai ensimmäisen satsin kolmatta kemoterapiaa viime viikolla. Hiukset lähtee siis kolmatta kertaa. Hän on kyllä sitkeä sissi.

   Löschen