Mittwoch, 10. Juli 2013

Wordless Wednesday


Pihamme kiinalaisesta linssistä nähden: helteeseen läkähtynyt puolikuollut lobelia, auringonvarjo ja linnunpelätin/kissa.

8 Kommentare:

 1. Oisko muuten Kiinassa kissanpelättimiä?`Tarvitsin sellaisen Turkuun.

  AntwortenLöschen
 2. Kissanpelättimelle olisi täälläkin kysyntää, kun kissat vaan lisääntyy, nyt on jo Lolita, Marie, Maja ja yksi nimeltä tuntematon jatkuvast meidän pihassa ja saa pelätä, että tulevat sisälle, kun meillä on terassin ovi aina auki. Lolita oli jo kerran jäänyt naapurin autotalliin lukkojen taakse yli +30C ilmalla, mutta joku ohikulkija oli kuullut naukumista ja tuli soittaan ovikelloa. Joku sanoi, että kissan päälle pitää ruiskuttaa letkulla vettä, sitten se ei tule enää. Me ei tykätä korjata kissankakkaa nurmikolta eikä olla amused, jos sitä menee ruohonleikkuriin.

  AntwortenLöschen
 3. Mielenkiintoinen näkökulma. :-D

  AntwortenLöschen
 4. Kissanpelätintä tarvitaan täälläkin. Naapuritalossa on neljä kissaa, jotka luulevat, että ruoan jälkeen kuuluu tulla meidän muiden naapurien pihoille tarpeitansa tekemään. "Kissat saavat juosta missä haluavat, ne eivät ole mitään koiria", sanoi frouva, kun kakan- ja pissanhajusta huomautettiin. Toivotonta.

  AntwortenLöschen
 5. Meillä laki määrää, että kakkailevia kissoja pitää sietää naapuristossa.

  AntwortenLöschen