Montag, 23. September 2013

Sunnuntai-illan dip


Illan aperitiivon kanssa tarjolla tonnikaladippiä tuoreen patongin kanssa.

Tonnikalaa
Philadelphiaa
Lehtipersiljaa
Suolaa
Pippuria
Tabascoa




Kommentare:

  1. Olisi varmaan herkkua, mutta tonnikala on nykyään kielletty minulta.

    AntwortenLöschen
  2. Tuohan on melkein sama kuin minun:tonnikala, sitr.pippuri, (suola), sinappi, Philadelphiajuusto, persilja.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Oho, taas meni kommentti ihan väärään paikkaan. Tabasco vaan puuttuu. :D

      Löschen
    2. Ja se on sit korvattu sinapilla:-)

      Löschen
    3. Mutta vain Düsseldorfer Löwensenf toimii.

      Löschen
    4. Maillea minäkin normaalisti käytän, tuon usein Ranskasta, vaikka onhan sitä täälläkin melkein joka kaupassa. Löwensenf on vaan todella voimakasta.

      Löschen
  3. Ai sekin, onpa ikäviä nuo allergiat. Niistä olivat eilen naapurissa esoteerinaiset keskustelleet, harmi, että jouduin lähtemään niin aikaisin pois, olisivat varmaan tienneet tarkkaan mistä tuokin johtuu ja auttaneet sua.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Kiva, ei tarvikaan sitten enää menä lääkäriin eikä.ostaa kalliita lääkkeitä, kun saan heiltä neuvot.

      Löschen
    2. Ja Alzheimerin PARANTAA kuulemma kookosöljy, sitä vaan säännöllisesti ja tauti häviää täysin.

      Löschen
    3. Vielä mulla ei ole sitä, mutta kohta varmaan, kun mihinkään asiaan ei ehdi keskittyä! Taidankin huomenna ostaa sitä ennaltaehkäisyyn.

      Nyt kyllä lähden juomaan kupillisen vihreää (jasmiini)teetä ja nukkumaan. Tämä on rankka viikko.

      Löschen
    4. Vihreä tee on terveellistä, mutta en valitettavasti pidä siitä kovasti, vaikka jasmiinin kanssa se menettelee.

      Löschen
  4. Nami:) Sullakin on Kitchen Aid:) Mulla on punainen...

    AntwortenLöschen
  5. NAMSKIS! Vàhàn tuontyyppisen laitoin aikoinani munarullan sisààn eli sopii varmasti hyvin myòs kananmunan kanssa, kuin myòs tuoreen patongin :D

    AntwortenLöschen