Montag, 4. November 2013

Huulidubbausta

Kun kummipoika (KP) on filmialalla, tässä kummitäti/varaäiti oppii aina kaikenlaista uutta ja tietää nyt senkin, että Lip dub tarkoittaa dubbausta ilman ääntä, vain huulten liikkeillä. Wolfsburgin kaupunki (joka on Volkswagenin kotipaikka ) täyttää 75v ja sen kunniaksi on tehty lip dub video, jossa KP oli osallisena. Mukana videossa oli 2000 wolfsburgilaista näyttämässä taitojaan, sosiaalia aktiviteettejään, ammatteja, vapaa-ajan viettoa jne. Filmi on tehty yhden päivän aikana yhtenä sekvenssinä ja sitä ei ole leikattu, lip dub kuuluu siis tehdä niin. Musiikkina on entisen hannoverilaisen Fury in the Slaughterhouse-rokkibändin kappale Won't forget these days.KP oli hyvin tyytyväinen tuohon keikkaan ja tulokseen ja etenkin videon alussa näkyvään söpöön sellistityttöön. Nyt odotellaan jännityksellä, miten asiat kehittyvät♥

10 Kommentare:

 1. Aika huikeaa organisaatiota vaatii tuommoinen yhteen putkeen nauhoitettu video! Hauska juttu; en ole koskaan aiemmin kuullut lip dubista. Ihan tuli mieleen intialainen lip lock, joka on suutelua ilman suutelua. :-) Kaikkea sitä kummipojilta oppiikin. :-)

  AntwortenLöschen
 2. Tulipa opittua tämäkin! Herpaantumatonta kameran käyttöä ja tosiaan valtavat valmistelut, että kaikki menee putkeen. Toivotetaan kummipojalle menestystä sellistin kanssakin :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minäkin toivon, että sellisti pysyisi, voisi vaikka joskus periä mun selloni, kun en itse osaa soittaa.

   Löschen
 3. Kyllä me vaan opitaan paljon noilta pojiltamme! Pysytään ajassa mukana.

  AntwortenLöschen
 4. Ai sellaistakin on;D hyvä opettaja;D

  AntwortenLöschen
 5. Se oli huikea filmi - erityisesti kun tietää, että sitä ei ole leikattu. Onnea vaan uudelle romanssille, sen soisi jatkuvan, sillä KP on kiva kaveri.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hyvät edellytykset kun neidolla on sama etunimi ja sama instrumentti kuin KP:n äidillä.

   Löschen