Dienstag, 3. Dezember 2013

Was ist los?

Mitä ihmettä täällä on tapahtunut muutaman päivän poissaolon jälkeen? Google Chrome ei aukea lainkaan enkä pääse kommentoimaan blogiini. Ja minne se dashboard on hävinnyt? Kaikki näyttää olevan pielessä! Onneksi kännyn kamera sentään toimi aamun sauvakävelyllä ja joulukuinen luonto näytti kauneimman puolensa.
20 Kommentare:

 1. Aha, Google Chromiin en pääse lainkaan ja Firefox ei toimi kommenteissa, ainoastaan Internet Explorer toimii, sitä en ole käyttänyt vuosikausiin. Voi hitsi tätä tekniikkaa!!

  AntwortenLöschen
 2. Mina kaytan Firefoxia kotona eika ole ongelmia kommenteissa.
  Mitahan sille Chromelle on tapahtunut...outoa. Oletko kokeillut toiselta koneelta? Eli onko vika koneessa vai kayttajatunnuksessasi?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Vika varmaan koneessa, etten pääse Chromeen, mutta tuota bloggerin dashboard-juttua en tajua. Meidän pitää kyllä muutenkin ostaa uusi kone, kun tässä on vielä XP.

   Löschen
 3. Toistaiseksi kaikki toimii normaalisti mun koneessani. Ärsyttää tuollainen:-( Minä taas en ollenkaan iloitse jonkun vamppiirin vierailuja sivuillani, näkyy käyvän ahkerasti tilastojen mukaan, joku robottihan se on.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Siis vierailuista. Yhtä paljon ärsyttävät myös huolimattomuudesta johtuvat kirjoitusvirheeni:-)

   Löschen
  2. Jos ne vampiirit vaan tykkää sun blogista .:-)

   Löschen
 4. Minulla Chrome kanssa välistä häipyy, mutta kun Windows päivitetään, niin se toimii taas- Ongelma alkoi joskus syksyllä.

  Maikki

  AntwortenLöschen
 5. Jos menen blogiini IE:n kautta, oikealla lukee
  allu@hotmail.de New Post Design Sign Out

  Firefoxin kautta mennessä siinä lukee vain
  Blog erstellen Anmelden

  AntwortenLöschen
 6. testi läppäristä Firefoxilla

  AntwortenLöschen
 7. Minulla oli tuolla vanhalla koneella sama juttu. En saanut Firefoxin kautta kommentejani läpi, vaan ainoastaan explorin kautta. Tässä uudessa on toiminut vielä kaikki.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Piti vielä sanoa, että niin kaunis on tuo kuva. Tuo mieleen kultaisen lokakuun.

   Löschen
  2. Voisi tosiaan olla lokakuinen kuva.

   Löschen
 8. Minun piti yhtäkkiä vaihtaa taas Googlen ja Bloggerin, siis sama, salasana. Ja käytän kolmea eri vekotinta joihin ne pitää muistaa. Tällä tabletilla ei toimi kuin IE, muuten suosin Tulikettua.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kauhuissani melkein unohdin tänään bloggerin salasanan, mutta sitten muistin.

   Löschen
 9. Ohoh,mitäs sille on tapahtunut? Minulla taas hakutoiminnat eivät toimi kummassakaan blogissa mutta etsin siitä tietoa enkä ole ainoa ,jolle näin on käynyt.ON kuulemma sattunut ennenkin ja korjautunut itsestään. Yritäpä tyhjentää välimuisti tai jotain sellaista.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Näyttää siltä, että täytyy ostaa uusi kone ja yritetään nyt siirtää tiedostoja ulkoiselle kovalevylle. Onneksi läppäri toimii, tosin mulla ei ole tässä valokuvia.

   Löschen
 10. Antworten
  1. Luonnossa ne värit oli vielä hienommat ja oli ihan pakko kaivaa känny esiin anorakin taskusta ja napata kuva.

   Löschen