Donnerstag, 5. Dezember 2013

Xavier raivoaa

Ulkona on puut melkein vaakasuorassa, kun myrsky Xavier raivoaa, mutta täällä sisällä soi taustalla joulumusiikki , kynttilät palaa ja tutkin Leena Lumin arpajaisista voittamaani joulukirjaa ja välillä luen italialaisen Luca di Fulvion kirjoittamaa romaania, joka kertoo 1900-luvun alussa  italialaisen , New Yorkiin saapuvan pikkupojan elämästä. Kansikuva on mielestäni niin söpö että.


Näyttää siltä, että saan nyt kuvankin tänne iPadin kautta, mutta nyt ei onnistu kategorian tai labelin laitto. PC pottuilee edelleen, ei saanut naapurin friikkikään sitä toimimaan. Apua, jos mun kaikki kuvat häviää!!

8 Kommentare:

 1. Allu, kiva kuulla, että kirja löysi perille. Ilonan kirjan kantta katsoessa voit muistella Suomea...Tosin minä olen näyhnyt kauriita enemmän Saksassa kuin Suomessa.

  Tallenna kaikki ulkoiselle VARAkovalevylle aika ajoin. R. tekee sen mulla, en itse tietenkään siitä mitään ymmärrä;) Minä olen jatkuvasti kauhuissani että kuvat ja jutut häviävät: Kullakin sukupolvella on murheensa. Ajattele: Ennen oli albumit, kirjeet ja päiväkirjat. Luen just Woolfin maailmasta ja kyllä se oli kauniin hidasta elämää nykyiseen verrattuna ja siitä myös jäi myöhemmille sukupolville paljon historiaa. 1/5 Woolfin kirjeistä on säilynyt ja hän kirjoitti monta joka päivä...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä näkee tosiaan aika usein kauriita luonnossa patikoidessa.

   Löschen
 2. Ihana kansi molemmissa kirjoissa! Teillä Xavier ja meillä ukkosti ja salamoi klo 4 aamulla,enkä sitten enään pystynyt nukkumaan joten nousin jo klo 4.....

  AntwortenLöschen
 3. Saksassa oli niin paljon kauriita, että piti itsekkin ampua niitä. Parin vuoden ajan meillä täällä joka talvi käy kauriita pihassa linturuokinnalla, toissapäivänä viimeeks yksi keskellä päivää.
  Nuo tallennukset tahtoo kyllä helposti unohtua ja aina kun kone alkaa jotenkin reistailla, iskee paniikki.
  Meillä tulossa aika riehakas itsenäisyyspäivä, sillä 7v ja 4v ovat käymässä.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Riehakasta itsenäisyyspäivää. Meillä on ihan hiljaista ja katson ehkä Ylen Areenalta vastaanottoa ja Allumies puistelee taas päätään ja ihmettelee, miten joku voi sellaista ohjelmaa katsoa.

   Löschen
 4. Molemmat kannet ovat niin kauniita. Tuosta vasemmanpuoleisesta tulee mieleen omat saman lajin vierailijamme kesämökin pihalla. Yhtä hölmistyneet ilmeet, kun ilmestyin yhtäkkiä kameran kanssa ulkorappusille.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On ne tosiaan vähän pöllistyneitä. Meillä ne on arkoja metsässä ja lähtevät heti karkuun.

   Löschen