Samstag, 18. Januar 2014

Huonekalumessuilla

Etsimme helmikuussa tuleviin uusiin sänkyihimme sopivia yöpöytiä ja lähdimme siksi huonekalumessuille, jotka olivat eilen auki tavallisillekin pulliaisille eikä vain ammatti-ihmisille.
Totesin ohittaessamme tämän loungen, että onpas siinä nyt matkittu Alvar Aaltoa kunnes huomasin toisella puolella kyltin, sponsored by Artek eli oli siellä Suomikin edustettuna. Muita suomalaisia firmoja en nähnyt, enemmänkin ruotsalaisia ja tanskalaisia.


Tätä kivestä tehtyä joutsenta me tuijottelimme, siinä on vasemmalla suihku ja oikealla kylpyamme. Onneksi meille ei mahdu tuollaista.


 Kaikista kauneinta messuilla taisi olla tämä nuori nainen.


14 Kommentare:

 1. Täytyy sanoa, että nuo Aallon kalusteet ovat silmäystävällisiä, vaikka tuoleilla ei paljon löhöilläkään. Alimmainen on tosiaan kaunis, niin kuva, nainen kuin työkin, mikä sitten liekin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jotain huonekalukangasta tai nahkaa tämä kaunotar siinä ompeli.

   Löschen
 2. Kaunista; sekä nainen että osa nuonekaluista. Itse olen päätymässä ruotsalaiseen lepotuoliin etsiessäni lukutuolia. Artekin tuoli on toisella sijalla. Enkä osta tuolia sinikeltaisesta laatikosta...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei ollut sinikeltainen mukana messuilla. Me kyllä nähtiin murto-osa messuista, ne on maailman suurimmat huonekallumessut, suurin osa ajasta on pääsy vain ammattilaisille.

   Löschen
 3. Herranjestas tuota joutsenta. Saattako joku ihan oikeasti haluta tuommoisen?

  AntwortenLöschen
 4. Vai oli teiltä pääsy kielletty Suomen osastolle. Mikä vääryys. Mm. Pohjanmaan kaluste (klik) oli siellä edustettuna. Sopivaa yöpöytää heiltä en olisi kuitenkaan löytänyt, sängyt olivat ok.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei satuttu näkemään, on niin valtavan isot messut, että menisi monta päivää käydä kaikki läpi. Ai tuollaista valkoista nahkasänkyäkö meille suosittelet heidän nettisivulta??????????

   Löschen
  2. Miksi mä sitä suosittelisin????????

   Löschen
 5. Kukahan hankkii tuollaisen joutsenvannan?

  AntwortenLöschen
 6. Musta tuo juotsen kylpyamme on aika ihqu! :D En ma siita suihkusta niin valittaisi mutta joutsenessa olisi kiva kylpea. Ei tuommonen onneksi meille mahdu. Isantakin vois olla toista mielta asiasta. :D HEH

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä varmaan kylppärin lattia hajoisi tuollaisen painavan kiviammeen alla.

   Löschen