Dienstag, 20. Mai 2014

Älä epäröi

Epäröinnin
kynnyksellä
kysy
kuinka paljon rohkeutta
uskallat tänään
jättää
käyttämättä.
- Tommy Tabermann
9 Kommentare:

 1. Ihan mun suosikki Tabermannilta!

  AntwortenLöschen
 2. Kiitos ajatuksia herättävästä runosta ja musiikista. Molempien sanat ovat niin hienot! Pitää vain uskoa itseensä ja uskaltaa, totesin kerran, kun liitin tuon laulun omaan postaukseeni.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Reinhard Mey ja Hannes Waderkin on tuota laulanut, mutta kun se on Weckerin säveltämä, niin tykkään jotenkin eniten siitä ja kun Wecker lauloi sen viimeksi täällä , se on kulkenut jostain syystä koko ajan korvamatona mukana.

   Löschen
  2. Tuo ohjelma pitääkin katsoa, vilkaisin jo hiukan. Muuten, kävin jo ennakkoäänestämässä EU-vaaleissa:-)
   Minullakin oli Weckerin versio, mutta hiukan eri yhteydessä.

   Löschen
  3. Minäkin äänestin ennakkoon, täällä tulee ne paperit postissa kotiin ja teoriassa voi joku väärentää allekirjoituksen ja äänestää toisen puolesta. Suomen systeemi on varmempi.
   Toi Anstalt-lähetys oli mieledtäni tosi hyvä.

   Löschen
 3. Minä tunsin tuon Waderin tulkitsemana. Hieno kuten myös tuo Tabermannin runo. Minä kuulun tänä vuonna nukkujien puolueeseen. Sain kutsun Saksasta ja Suomesta ja ajattelin äänestää Suomessa - kunnes eilen toi posti viestin, että olenkin Suomessa äänioikeuskelpaamaton, kun edellisissä vaaleissa ilmoitin äänestysalueeksi Saksan. Ja nyt en enää ehdi mitään.....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En edes muista tuliko mulle joku lappu myös Suomesta. Täältä tuli joku integraatioäänestys, halus varmaan tietää olenko jo kotiutunut tänne, hihi.

   Löschen