Donnerstag, 15. Mai 2014

Early sensation


Tänään tuli postissa tilaamani kärhö, valkoinen ikivihreä Early Sensation♥

15 Kommentare:

 1. On se hauskaa kun voi postin kautta saada vaikka elavia kasveja. Taalla se ei varmaan toimisi. Olisi kuollut matkalla. No ei kukaan kylla lahettaisikaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli mullekin uusi kokemus, mutta kun vihreäpeukaloinen kaveri jatkuvasti tilaa ja lähettelee kasveja ympäri Eurooppaa, kokeilin ja hyvin toimi.

   Löschen
 2. Nyt vaan istuttamaan. Onko paikka jo katsottu?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Öhöm, siinähän se ongelma onkin, kun en ole vielä edes paikkaa katsonut, oli muuten vaan pakko saada.

   Löschen
 3. ♪ ♫ ♪ Kun polkee Kusti, niin kulkee posti tuoden jopa kukkiakin. Kehutaan nyt välillä, kun tuota postia muuten aina parjataan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tosi hyvin toimi tämä lähetys ja kasvi on niin terveen näköinen kuin olla voi. Tilauksessa sai toivoa, milloin se toimitetaan.

   Löschen
 4. No Posti-Kuski tuo nykyään vähän kaikkea....Huono puoli vain siinä on, että kerrostalossa postin ottaa lähes aina naapuri ja sitten jotkut ovat poissa taikka eivät vain hae niitä postin jättämästä ilmoituksesta huolimatta ja sitten paketit seisovat oven vieressä viikkotolkulla. Se ei ole kivaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meidän naapurin poika testaa kaikenlaisia IT-juttuja ja siellä pakettipostimies on jo niiden kamu, kun käy jatkuvasti ja on mutkin ottanut jo ystäväkseen ja sinuttelee, kun niin usein otan niiden paketin vastaan, tosin mulla on avain ja voidaan viedä paketti heti sisälle. Meillä ei ole onneksi tuollaisia ongelmia, että joku ei hakis pakettiaan ja kolmella naapurilla on esim. meidän avain ja tuovat sitten paketin sisälle, jos me ei olla kotona. Hyvä naapuruus on kullan arvoinen asia.

   Löschen
  2. Hyvä naapuruus on kivaa ja minäkin otan vastaan paketit, kun tiedän että hakevat ne pois. On minullekin naapurit ottaneet joskus paketteja vastaan, kerran laittoivat kylläkin vain oven eteen, josta löysimme palattuamme matkalta. Vain tämä yksi naapuri on jotenkin outo, enkä ota enää hänen pakettejaan vastaan.

   Löschen
 5. Kärhöt ovat niin ihania, ja kiva että eri lajeja saa nykyään netin kautta. DHL on tietääkseni ainoa pakettifirma, joka kuljettaa eläviä kasveja kuten esim. erään nuoren miehen 2m korkean 20 vuotta vanhan fiikus benjaminin Heidelbergistä Berliiniin. Mamma teki napakan paketin muovista ja pakettiteipistä ja kärräsi sen vauvanrattailla DHL:n agentuuriin ja hyvissä voimissa perille tuli benjamini :) DHL:n paketteja kykenee seuraamaan lähetysnumeron perusteella netistä, jos vaikka sattuu olemaan huonomuistisia naapureita, jotka eivät tuo pakettia tai huonomuistinen postintoja ei muista laittaa lappua laatikoon kenelle paketin luovutti. Kuten minulle on sattunut. Satuin jopa itse kirjoittamaan kerran paketin osoitteeseen väärän postinumeronkin ja sieltähän väärästä toimistosta se sitten löytyi hakunumeron perusteella.
  http://www.dhl.fi/fi/logistics/asiakasinfo/rahtilahetyste_seuranta_ja_sahkoiset_tyokalut/maantiekuljetusten_lahetysseuranta.html

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ainahan ne firmat nykyään laittaa linkin lähetyksen seuraamista varten, jopa täällä takapajuisessa Saksassa. Voin suositella Westphalia kärhöjen toimittajana, heillä taitaa olla suurin valikoima.

   Löschen
 6. Hieno kärhö:) Minä sain kerran postissa ruusupuskan,tai sen alun.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minähän sain kerran kukkakimpun postipakettina, oli isossa laatikossa.

   Löschen
 7. Hieno nimi ja hieno kärhö. Ei taitais mulla kestää...

  AntwortenLöschen