Donnerstag, 19. Juni 2014

Aamiainen Öljyvuorella

Meillä on ollut perinteenä käydä ystävien kanssa kerran vuodessa aamiaisella Bonnin lähellä Öljyvuorella (460m korkea, Siebengebirgen seitsemästä vuoresta korkein) ja tänä vuonna se toteutettiin tänään, kun meillä on pyhäpäivä, katolinen Fronleichnam/Corpus Christi. Parkkipaikalta vuoren huipulle kiipeää kunnosta riippuen 20-30 min.
Maisemat ylhäältä alas Reinille ovat komeat, valitettavasti tänään oli kovin pilvistä ja aamulla sen verran viileää, että emme voineet istua ulkona terassilla.Alkudrinkkinä tarjottiin kuohuviiniä seljankukkamehun kanssa.


Kahvin tai teen kanssa saatiin sitten tuoreita rapeita sämpylöitä ja tummaa leipää ja juustoja, lohta, kinkkuja, maksamakkaraa, rahkaa, marmeladia, munakokkelia jne jne. Kuten ennenkin, ruokaa oli aivan liikaa tarjolla, mutta uutta oli, että tarjoilija toi pyytämättä foliota ja saimme tehdä doggy bagin, koska ravintola joutuu lain mukaan heittämään loput koskemattomatkin ruoat roskikseen.


Mässäilyn päätteeksi teimme viiden kilometrin lenkin. Sää oli lämmennyt sen verran, että seuraavassa ravintolossa ihmiset istuivat jo ulkona. Myrkkyäkin löytyi matkan varrelta vaikka millä mitalla.


10 Kommentare:

 1. Upeita maisemia ja monipuolinen aamiainen!
  Rein kiinnostaa kovasti, sillä olemme tulossa syyskuun lopussa Saksaan niin, että lennämme Frankfurtiin ja sieltä edelleen matkaamme Heidelbergiin. Tarkoitus on tutustua myös ympäristöön ja tehdä lyhyt risteily Reinillä.

  Sinä olet tulossa piakkoin Suomeen. Toivottavasti saatte lomailla lämpimässä ja aurinkoisessa kotimaassasi. Oikein mukavaa keskikesän juhlaa juhannusta!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Heidelberg♥ Olen opiskellut siellä vuoden, se on sydämessäni.
   Mosel olisi mielestäni kauniimpi risteilykohde kuin Rein, mutta ei taida sopia teille sijaintinsa takia, mutta löytyyhän sieltä Rheingaustakin kaunista luontoa ja viinitarhoja.
   Ei taida tulla mitään lomailusta lämpimässä (paitsi saunassa), mutta sehän me tunnetaan, lähes aina on ollut huono sää, kun ollaan yhdessä käyty, jos olen yksin ollut, on ollut parempi tuuri.

   Löschen
 2. Onpas todella komeat maisemat tuossa ensimmäisessa kuvassa:)

  AntwortenLöschen
 3. Upeat maisemat eikä tuossa aamiaispöydässäkään mitään moitittavaa ollut!

  Kyllä täällä tänään tarkeni jo t-paidassa kaupungilla...

  AntwortenLöschen
 4. Ihan totta? Olis kyllä kiva, jos ei tarvis palella.

  AntwortenLöschen
 5. Vaikka oli pilvinen sää, olivat näkymät upeat tuolta Öljyvuorelta. Voi vain kuvitella, millaiset olisivat auringonpaisteessa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kerran kesällä meillä oli onni, kun oli ihana aurinko ja saimme istua ihan terassin reunassa ja ihailla näkymiä Reinille.

   Löschen
 6. On todella hienot maisemat. Eikä noissa pöydän antimissakaan näytä olevan mitään valittamista. Kukkakimppu pöydällä tuo juhannuksen mieleen.

  AntwortenLöschen
 7. Mikas noissa maisemissa on aamiaista syoda, vaikka sisallakin. Hienot on nakymat! :)

  AntwortenLöschen