Montag, 25. August 2014

Sinivalkoisilla siivillä

lennän tänään Suomeen. Huomenna on luokkakokous yhden luokkakaverin kesäasunnolla. Sää sopii taas hyvin mökkeilyyn, tosin siellä on lämpimämpää kuin ne kokemamme +11,5° C  silloin kesäheinäkuun vaihteessa.16 Kommentare:

 1. Sie vain tuut aina väärään aikaan ja ne sateet ja ukkoset on yleensä Länsi-Suomessa ei meillä täällä.

  Maikki

  AntwortenLöschen
 2. Toivottavasti et ole menossa Suomeen ensi heinakuussa! Olisi kiva tavata mutta.... :))))

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En mene ensi vuonna varmaan lainkaan, joten hyvät mahdollisuudet teillä saada hieno lomasää. Mutta jos käy niin, että lähetän sinne juuri silloin saksalaisen harjoittelijatytön neljäksi viikoksi, sää on jäätävän kylmä ja sateinen heinäkuussakin.

   Löschen
 3. Ja täällä lännessä aurinkoista, +18°C, kuten tavallista:-) No, onhan tässä jo satanutkin. Samat säät näyttää olevan Kölnissäkin: sadetta, aurinkoa ja aika viileää

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Teillä on tosiaan aina parempi sää kuin muualla Suomessa, taidan tulla ensi kerralla teille. Meillä oli eilen +20C ja istuttiin ulkona kahvilla, tosin suojainen paikka. Nytkään ei sada ja aurinko paistoi aamulla, mutta nyt on valkoisia pilviä edessä.

   Löschen
  2. No just!! Taitaa ilmatieteen laitos muuttaa sään sun mukaan. Yhtäkkiä tuli tännekin pilvistä ja minä kun olin juuri aikeissa mennä ulos aurinkoon.
   Vietäpä hauskoja hetkiä Suomessa, eihän tuo sää kuitenkaan ole se pääasia.

   Löschen
 4. Ajattelinkin, että tänään olet tulossa, kun ilma on tuollainen karsea. Tervetuloa Helsinkiin! Laittelen sulle sp-viestiä lähiaikoina. HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. o.k., otan iPadin mukaan, hotellissa on Wifi, siitä luokkakokouspaikasta en tiedä.

   Löschen
 5. Voi että, miten sulla voikin olla aina noin huono tuuri! Ehkä vinkkaan ajoissa seuraavan kerran kun menen Suomeen mies mukanani, sen läsnäolo nimittäin on tähän asti taannut melkeinpä aina huipun ilman. Yksin matkustaessa tilanne onkin sitten yleensä ihan toinen...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jos mulla olisi mies mukana, täällä olisi varmaan räntäsade. Nyt sataa vain vettä kaatamalla enkä saa nukuttua hotellissa, kun sade peltikatolle pitää mieletöntä meteliä.

   Löschen
 6. Sen vuoksi olenkin paennut tänne Napapiirin paremmalle puolelle täksi viikoksi; tai loppuviikon olen tuolla Ruotsin rajalla Napapiirin ulkopuolella. Koko päivän on ollut aurinkoista!

  Siitä huolimatta mukavaa luokkakokousmatkaa ja nauti Suomesta!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mikä se sellainen aurinko on? Olis pitänyt ottaa kumisaappast mukaan. Onneksi on sentään Meindlit mukana, ettei jalat täysin kastu.

   Löschen
 7. Mukavaa reissua Suomeen ja mukavaa luokkakokousta! Minulla olisi ollut sellainen viime vuonna mutten mennyt

  AntwortenLöschen
 8. Sinä taidat tosiaan valita väärät päivät Suomi-vierailulle. Olihan täällä sentää 36 päivää hellettäkin tässä välissä. Tervetuloa kuitenkin tänne sateen keskelle!

  AntwortenLöschen