Mittwoch, 6. August 2014

Wordless Wednesday


Tämän söpön kaverin tapasimme Ahvenanmaalla.

17 Kommentare:

 1. Vai on naapurin Bella, joka talvehtii eteläisessä Ranskassa, ollut lomailemassa Ahvenanmaalla. Eikä mitään sanonut kun tavattiin. Oli näköjään kohdannut Allun kameroineen.
  On se hyvä että pääsee tänne Allulaan hengähtämään pihanraivauksen lomassa. Vieläkin plusasteita 27.3 varjon puolella.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
 2. Tarkkaavaisen näköisenä ihmettelee pörröturkki Allun touhuja.
  Tuon edellä olevan vastauksesi kuvat vilvoittivat ihanasti, enemmän kuin tuuletin tässä vierelläni. No, ne auto-ongelmat hyppäsin yli. Ei ole meikäläiselle tarkoitettu nämä jatkuvat reilut +30 astetta, kun en osaa vain löhötä ja olla. En edes uskalla vilkaista mitä mittari näyttää auringossa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pitäisköhän mun taas tulla Suomeen, että tulis taas ne 11,5C?? Itse asiassa tulen 25.8. pikavisiitille, niin kauan joudut vielä kärsimään, mutta sitten......

   Löschen
  2. Rehellinen vastaus: nautitko tosissasi yli +30-asteisista kosteanpainostavista päivistä? Kun vielä ajattelee, että merenrantaa ei siellä ole lähimaillakaan. Mun suosikkikesäsää on +23°->25°

   Löschen
  3. Mun mielestä Suomessa ei koskaan ole niin schwül kuin täällä.

   Löschen
 3. Onpas tosiaan söpöläinen! Lapsuuteni kodissa oli monta koiraa ja koiraihminen minussa elää, vaikka en pystykään miehen allergian takia hankkimaan sellaista omaan kotiin. Onneksi kadulla voi silitellä ja rapsutella muiden ihanuuksia.

  AntwortenLöschen
 4. Onpa suloinen hauveli kuvassa:)

  AntwortenLöschen
 5. Ihana laivakoira! Niin terhakkaasti kannella. Osaa oikein poseeratakin. Ei tainnut olla ensimmäinen kerta.

  AntwortenLöschen
 6. Mutta mähän kaipaan Keski-Euroopan tukahduttavissa kaupungeissa Suomen kesää. Tää on ihan taivaallisen suurenmoista. Melkein asun järvessä ja saunassa ja mäntymetsien poluilla. Vesistön tuntumassa ei ole liian kuuma ja yöksi aina viilenee mukavasti. Tosin vanhemmat ihmiset tuskastuvat kaupunkiasunnoissa tai hoitolaitoksissa, se on selvä. Ja sapuskat on erinomaisia, sekin vielä.
  Kaipaan tosin myös Keski-Euroopan lälly sohjosuola talvina Suomen talvea ja esim. murtsikointia aurinkoisella järven jäällä (mieluimmin myötätuulella). Ehkä on lopulta vain pari syksyistä kuukautta joista olisin valmis luopumaan, mutta syksystä sinällään tykkään. Keski-Euroopassa on myös kaunis syksy. Mutta näitä Suomen vesistöjä ei voita mikään.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mulla on Suomen kuumasta ilmasta sellainen muisto, että olin tuttavien luona yötä ja meinasin tukehtua, kun siellä oli sellainen minimini tuuletusikkuna enkä voinut jättää huoneen ovea auki eikä ilma vaihtunut lainkaan. Meillä on täällä 1,5 neliön kokoinen ikkuna ihan selkosen selällään ja toisella puolella taloa myös ikkuna auki ja käy kiva ilmavirta. Talvi olisi kaunis, jos olisi oikein valkoista lunta, mutta kun sitä täällä ei ole ja jos tulee kaksi lumihiutaletta, liikenne on yhtä kaaosta, joten on parempi, ettei sitä lunta tule lainkaan.

   Löschen
 7. Teillähän ei ole itikoita/hyttysiä, joten ikkunat voi olla auki öisin, toisin meillä täällä. Ex-puoliso aikoinaan halusi nukkua ikkuna auki, mutta kauhistui seuraavana päivänä paukkuja käsissään.
  Suomen talvi on todella paljon parempi kuin teillä, vois tosin olla vähän lyhyempi. Kaikella on hyvät ja huonot puolensa!

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on kyllä makuuhuoneen ikkunassa sellainen verkko, sillä ulkoseinää kiertää villiviini ja siinä on kaikenlaisia ötököitä, jotka tahtovat sisälle.

   Löschen
 8. Ja vielä noin asiallisesti pukeutuneena!

  AntwortenLöschen