Sonntag, 21. September 2014

Arvoitus

Missähän me olimme eilen illalla?
Siellä oli tämän näköistä:

Paikka on Bonnin liikennelaitoksen varikko ja siellä järjestetään Beethovenfestin yhteydessä konsertteja. Aika erikoinen konserttipaikka ja hienosti olivat valaisseet erilaiset työnurkat.


Ja kukahan siellä esiintyi?
Lauluyhtye Rajatonhan siellä, aivan ihana konsertti, varsinkin se toinen osa, jolloin lauloivat suomalaisia lauluja ja kun lopussa tuli Finlandia, niin ulkosuomalaisen sydän alkoi hakata. Oli muuten jännä tarkkailla, miten vieressämme istuvat saksalaiset olivat haltioissaan nimenomaan niistä suomalaisista lauluista, vaikka tietenkin tunnistivat paremmin ensimmäisen osan abbat ja beatlesit. Konsertin lopussa laulajat signeerasivat CD-levyjä, kuvassa puolisuomalainen M. odottamassa signeerausta.


16 Kommentare:

 1. Antworten
  1. Ei tainnut olla haalareita mukana. :-) Minä pidän kontrasteista.

   Löschen
 2. No ei ihan olisi konserttisaliksi arvannut. Suomalaisilla bändeillä tuntuu olevan vientiä sillä suunnalla, kiva tietty.
  Btw, kerro sitten miten konttiongelma ratkesi.. video ainakin puhutteli.

  AntwortenLöschen
 3. Jännä ympäristö konsertille. Olisinpa saanut olla paikalla, Rajaton kun on suosikkilauluyhtyeitäni ♡. Taidankin siirtyä nyt kuuntelemaan heitä spotifyn puolelle, siellä löytyy listaltani monta hienoa esitystä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli tosi jännä paikka, meillä oli vaan huonot paikat, kun liput oli myyty aika nopeasti, kuultiin kyllä hyvin, mutta ei nähty paljon.

   Löschen
 4. Ollaan menossa Rajattoman joulukonserttiin meidän yliopiston Carelia-saliin, jossa on tosi hyvä akustiikka. Pitänee varata pian liput, jottei joudu etupenkkiin kuin kerran vuosia sitten.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niiden joulukonsertit on ihania. Bonnin lehdessä oli tänään arvostelut konsertista, olivat ihan samaa mieltä kuin mekin, että ne suomalaiset laulut oli parempia kuin coverversiot.

   Löschen
 5. Erikoinen konserttipaikka todellakin. Mutta Rajaton on rajaton....

  AntwortenLöschen
 6. Ooh miten mahtava paikka konsertille! Varmasti hieno elämys.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli se hieno, kuultiin miten monet kehui paikkaa ja tietenkin laulajia.

   Löschen
 7. Aika erikoinen konserttipaikka! Erikoisen hieno:)

  AntwortenLöschen
 8. Antworten
  1. On niillä niin ihanat äänet ja sympaattisia ovat.

   Löschen