Dienstag, 3. Februar 2015

Pakkasta ja viiniä

Olimme paluumatkalla Alpeilta pari yötä ystävien luona Baijerissa ja siellä oli tänä aamuna postikorttisää, -12° C pakkasta ja aurinkoa yllin kyllin.Pieni paniikki syntyi aamulla, kun huomasimme mittarista pakkaslukeman ja muistimme, että autossa oli muutamana pullollinen etelätirolilaista valkoviiniä, mutta onneksi olimme pakanneet pullot kassiin, jossa oli paksut untuva-anorakit ja hiihtohousut.

14 Kommentare:

 1. On kyllä ihana lumen valo noissa kuvissa. Valkoviini kestäisi varmaan pakastamisen, mutta mahtaisiko sen maku muuttua?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se valo oli todella uskomaton, kuva ei oikein anna oikeutta sille, vaikka kaunis sekin on.
   Ei ole kokemusta pakasteviinistä, mutta luulen, ettei maistu.

   Löschen
 2. Tuo lumen määrä on aivan kuin meillä juuri nyt. Onneksi sinun ei tarvinnut ryhtyä lumenluontihommiin, sait vain ihailla tuota raikasta kauneutta. No kyllä minäkin vähän väliä totean, että kyllä tämä talvikin vaan on niin kaunis vuodenaika – kun luontoa katselee.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei tarvinnut tehdä lumitöitä paitsi avustin saada meidän auton lumettomaksi. Kaunista se oli ja 300km ennen Kölniä lumi loppui ja täällä tihutti vettä.

   Löschen
 3. Tervetuloa takaisin! HK (tytär luulee, että tää nimimerkki tulee makkarasta, hih)

  AntwortenLöschen
 4. Kohtahan teillä on karnevaaliaika... Taisi olla hieno matka. Kunpa mieki pääsisin kphta hiihtämään.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kauhukseni huomasin, että ensi viikon torstaina on tosiaan jo Weiberfastnacht. Minnekkähän tässä keksisi paeta?

   Löschen
 5. Onneksi oli viinit hyvin topattu, kyllä ne miedot noissa asteissa jo olisi jääksi muuttuneet. Kylmältä näyttää maisemat.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ilman muuta olisi jäätyneet ilman toppavaatteita ja sitten räjähtäneet, sitä on jo kokeiltu kotona, kun on laitettu pullo mukamas vähäksi aikaa pakastimeen kylmenemään ja sitten unohdettu.

   Löschen
 6. Kaunista on sielläkin ja toppahousujen hyöty voi siis olla myös edelläkuvatun kaltainen:).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Baijerissa oli tuollaista, meillä on vihreää ja lumikellot kukkii.

   Löschen
 7. Kaunista lumista maisemaa - niin siellä kuin täälläkin. Tosin täällä tuo lumen määrä on paljon vähäisempää eikä pakkanenkaan pauku muutamaa miinusastetta lukuunottamatta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä oli aamulla ihmeen kylmää ja tietkin vähän liukkaat ja meinasin myöhästyä ihotautilääkäriltä, kun vartin matkaan meni yli puoli tuntia, kun kaikki ajoivat taas niin hitaasti. Kotiin tullessa oli taas kaikki ihan kuin keväällä.

   Löschen