Mittwoch, 4. Februar 2015

Wordless Wednesday


Patikkamatkalla Dolomiiteilla tuli hiihtorinteen ylitettyämme vastaan pieni metsikkö ja tällainen kieltotaulu.

23 Kommentare:

 1. Juu, juu Allu! IKINÄ enää en siirry mihinkään oman hotellin läheisyydestä Saksassa: Se yksi järkyttävä päivä, kun ajelimme pikkuteitä pitkin ja ensin tuli nälkä ja sitten olisi tarvittu pissapaikkaa. Vannon, että pitkänkään ajon jälkeen ei löytynyt yhtään avointa kuppilaa, ei Gasthofia, ei mitään. Siksi me sinne IKEAan menimme! Niemals am Montags ;) Rakastan Keski-Eurooppaa, mutta Skandinavia pelasti: saimme lihapullat, toaletin ja vielä pari kassilta kivoja juttuja kotiin.

  <3

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voin hyvin kuvitella, että pikkuteitä ajaessa ei helposti löydy kuppiloita ja vessoja. Moottoriteillä niitä on riittävästi ja muutenkin kyllä oikeastaan jokaiselta saksalaiselta huoltoasemalta löytyy vessa ja nytkin meidän matkalla oli todella siisti vessa huoltoasemalla. Mun motto on Never miss a piss eli käyn matkoilla vessassa, jos vaan sellaisen näen.

   Löschen
  2. Minä myös: Never miss a piss <3 Aikuisten oikeesti, koska emme enää halua moottoriteille, vaan haluamme kollata kaikissa pikkukylissä ja -kaupungeissa, tästä lähtien olen tarkkana, että tilanne ei toistu;)

   Löschen
 2. :D. Koirien vessatuskieltoja olenkin nähnyt, mutta tämä oli ensimmäinen tätä laatua.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ehkä toi kielto oli enemmänkin ison asian hoitamiseen, en haluaisi nähdä, millainen tuo paikka on kesällä, jos siihen kaikki kak...

   Löschen
 3. Tottelitko? :D
  ps. sain tänään sen suosittelemasi kirjan, ihanaa, pääsen lukemaan!

  AntwortenLöschen
 4. Antworten
  1. Saksankielisellä alueella tietenkin saksaksi!

   Löschen
  2. Helena, nauran täällä silmät vettä vuotaen....En tiedä, tarkoititko, mutta...;) You made my day!

   Allu, ehkä Helena laittoi nyt vitsin...

   Löschen
 5. Oliko Toilette kaukanakin, tai uhmasitko kieltoa?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kylläpäs te nyt olettekin uteliaita. Olimme tulossa vuoristomajalta ja oltiin kävelty reilu tunti ja tuon kyltin jälkeen piti kävellä seuraavalle majalle ehkä kolme varttia. Mutta jos on juonut puolen litran tuopin Radler (puoliksi olutta ja puoliksi limsaa), saattaa kyllä tulla hätä. :-)

   Löschen
  2. Allu, ei näitä salailla;) Tärkeitä asioita! Ja kahvia ei voi edes ajatella juovansa...

   Löschen
 6. Mutta mitä tehdä jos hätä yllättää eikä ole vessoja lähettyvillä....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Varmuuden vuoksi voisi ottaa mukaan vaikka TravelJohnin. :D

   Löschen
  2. Allu, mistä saa tuollaisen jutun pissaamista varten? Tulee takuulla syksyllä tarpeeseen. Eihän me aina voida olla lähtemättä maanantaina, vaikka mulle tuli nyt kyllä ihan fobia Ruhetagia kohtaan...

   Löschen
  3. Niitä saa täällä apteekista ja vaellus/erämaajuttuja myyvistä kaupoista.
   Laita Googleen " travel john site:fi " , niin löydät, mistä niitä saa Suomessa.

   Löschen
 7. Tosiaan juu, Saksassa on hyviä koirien kakatuskieltolappuja. Ajattelin viedä sellaisen Lyoniin mun asunnon vieressä olevaan lasten leikkipuistoon kun ranskikset ei ymmärrä ettei koirien jätökset ole pikkulasten muovailuvahaa.
  Saksassa jos sattuu kävelyreitti hautuumaan ohitse löytyy yleensä siisti veski.
  Sveitsin kaupungeissa on oman kokemuksen mukaan runsas julkisten vessojen verkko, ja ovat ilmaisia ja kohtalaisen siistejäkin. Kaupungeissahan tietysti on myös hotellit ja kuppilat.
  Kuljetetaanko toi Travel.... sitten täysinäisenä repussa ekaan vessapaikkaan tyhjennettäväksi? Isot hädäthän ne papereineen yleensä pusikoita sotkee. Puuttomilla seuduilla on muutenkin vähän vaikea pyllistellä. Mayrhofenissa oli kävelyreittien varrella vessapömpeleitä. Ihan mielenkiintoinen kysymys tämäkin.
  Onneksi olette ehjinä kotona taas.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Siellä hiihtorinteellä olisi ollut hankala alkaa kykkimään ja tuo kohta puineen on ollut varmaan monelle helpotus, siksi sinne on tuo kieltotaulu laitettu.

   Löschen
 8. Hmm....mitä tuohon sanoisi? Hätä ei lue lakia kieltotaulusta huolimitta. Vai pitäisikö panna vaipat päälle, jos ei vessaa ole mailla eikä halmeilla?????

  AntwortenLöschen