Samstag, 21. März 2015

Tänään syntyi pikku-Kalle

Singaporesta saatiin tänään iloisia uutisia, pikkuinen Carl saapui isoon maailmaan. Poju on saanut nimensä kuuluisan sukulaisensa mukaan. Ensimmäisen saamani valokuvan mukaan vauva on mahdottoman söpö, ulkonäöltään kyllä enemmänkin aasialainen eli blondin isän geenit eivät ole periytyneet.
Tässä kuva esi-isästä, komea poika hänkin:


kuva Wikipediasta

Carl oli ihmelapsi, joka sävelsi ja soitti pianoa 1800-luvulla eri hoveissa ja otti pianotunteja Chopinilta ja Lisztiltä. Valitettavasti hän kuoli jo 15 vuotiaana tuberkuloosiin Venetsiassa, muuten hän olisi varmaan tänä päivänä tunnettu säveltäjä.
Tässä pieni makupala Carl ykkösen musiikista:

Pääsiäislomalla  Singaporeen lähtevien isovanhempien mukaan lähtee paketti, jossa on singaporelais-saksalaiselle pariskunnalle vähän suomalaista laatutavaraa.Kommentare:

 1. Ehkä pikku Carl jatkaa aikanaan esi-isänsä kesken jäänyttä säveltäjäuraa, vaikka onkin väärin etukäteen povailla vauvalle ammattia:-) Hyvät geenit hännellä kyllä on!
  Marimekko ja Muumit, hyvä valinta!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On tosiaan parempi olla suunnittelematta ammattia. Saksan kielessä on sanonta "EIskunstlaufmutter".

   Löschen
 2. Onnea vaan uudelle pienokaiselle ja vanhemmilleen.Ja kuten Clarissa sanoo niin ehkä pikku Carl on perinyt esi-isänsä geenejä....Hieno lahja:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pojalla on ainakin fiksut isovanhemmat ja hyvin kasvatettu isä.

   Löschen
 3. Hyvä lahja! Tarkoititko ns. curling-vanhempia? Sellaisiakin täällä riittää...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No siihen suuntaan. Curling- tai helikopterivanhemmat on kai sellaisia kovin suojelivia, Eiskunstmutti ehkä enemmän sellainen, joka pitää lastaan superlahjakkaana ja suunnittelee hurjaa karrieeriä lapselle. Tunnen yhden äidin, joka ei tehnyt muuta kuin keskittyi lapsen pianonsoittoon ja istui kaiket pianotunnit mukana. Siitä tulikin sitten avioero.

   Löschen
 4. Onnea vaan pikkuvauvalle perheineen! Hienot geenit, toivottavasti periytyviä. Ainakin hyvän suomalaisen lahjan hän saa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täytyy aina yrittää erottautua muista ja antaa suomalaista.

   Löschen
 5. (onkohan sama Suomessa kun vauvanvaatteetkin pitää pestä ennen käyttöä kun kaikkea myrkkyä :(

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Parempi varmaan pestä ensin, ainakin kiinalaiset tavarat. Täkäläisessä lastenvaatekaupassa oli "suomalaisia" vaatteita, joissa luki Made in China.

   Löschen
 6. Oi miten ihana lahja on lähdössä matkaan! Komea on tuo kuvan poika - muistuttaa minusta kovasti jotakin toista, mutta en saa päähäni ketä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olin itsekin tyytyväinen lahjavalintaani, onneksi täältä löytyi suomalaista.

   Löschen
 7. Onnittelut!
  Esi-isä Carl on harvinaisen kaunis. Vanhoissa kuvissa on monesti tuollainen sielukas ilme, kun nykyään suositaan iloista ja hyväntuulista hampaat esillä -hymyä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On siinä niin komea nuorukainen, harmi, että siihen aikaan niin monet kuolivat aivan liian aikaisin.

   Löschen
 8. Vauvoilla on edessään kaikki maailman mahdollisuudet. Jännittävää nähdä, mitkä niistä tämäkin pieni poimii omalle kohdalleen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tosiaan jännittävä elämä tulee tälle puoliksi kiinalaistaustaien singaporelainen äiti ja saksalainen isä, jonka isoisä on syntynyt Transsilvaniassa ja lähtenyt opiskelemaan taiteita Müncheniin.

   Löschen