20 g tandoorimaustetta
100 g lasinuudeleita
20 g voita
1 rkl oliiviöljyä
100 g herneenpalkoja? Saksaksi Kaiserschote tai Zuckerschote KLIK
100 g romanasalaattia
kastike:
3 rkl rypäleöljyä (laitoin oliiviöljyä)
2 tl seesamöljyä
2 rkl soijakastiketta
2 tl kalakastiketta
1 tl wasabipastaa
limetin raastettu kuori
3 rkl limettimehua
3 rkl hoisinkastiketta
tuoretta korianteria ja minttua
Kierittele liha tandoorissa ja paista joka puolelta 2 min voi-öljysekoituksessa.
Laita se pannuineen +160 C kuumaan uuniin ja anna kypsyä noin 18 min.
Laita alufolioon lepäämään.
Keitä nuudelit ohjeen mukaan suolavedessä, valuta ja puolita.
Kiehauta herneenpalkoja minuutin verran suolavedessä, huuhtele ne ja anna valua.
Leikkaa ne pitkittäin ohuiksi suikaleiksi.
Leikkaa chilipalko pieniksi rinkuloiksi.
Leikkaa pesty salaatti suikaleiksi.
Valmista kastike.
Sekoita nuudelit ja kastike.
Lisää salaatti, chili ja herneet.
Koristele ennen tarjoilua yrteillä.
Leikkaa lihat viipaleiksi ja tarjoa se salaatin päällä.
Söimme heti ja kuva jäi taas ottamatta. Tässä kuva reseptilehdestä.
No nam, voisin tulla syömään :)
AntwortenLöschenEnsi kerralla ilmoittelen sulle ajoissa.
LöschenMe ollaan muuten aika nopsia lähtemään jos ruokakutsu käy ;)
AntwortenLöschenHyvä!
Löschen