Donnerstag, 3. September 2015

Tandooripossua ja lasinuudelisalaattia puolessa tunnissa

500 g possunfilettä
20 g tandoorimaustetta
100 g lasinuudeleita
20 g voita
1 rkl oliiviöljyä
100 g herneenpalkoja? Saksaksi Kaiserschote tai Zuckerschote  KLIK
1 punainen chilipalko
100 g romanasalaattia

kastike:
3 rkl rypäleöljyä (laitoin oliiviöljyä)
2 tl seesamöljyä
2 rkl soijakastiketta
2 tl kalakastiketta
1 tl wasabipastaa
limetin raastettu kuori
3 rkl limettimehua
3 rkl hoisinkastiketta

tuoretta korianteria ja minttua

Kierittele liha tandoorissa ja paista joka puolelta 2 min voi-öljysekoituksessa.
Laita se pannuineen +160 C kuumaan uuniin ja anna kypsyä noin 18 min.
Laita alufolioon lepäämään.

Keitä nuudelit ohjeen mukaan suolavedessä, valuta ja puolita.

Kiehauta herneenpalkoja minuutin verran suolavedessä, huuhtele ne ja anna valua.
Leikkaa ne pitkittäin ohuiksi suikaleiksi.
Leikkaa chilipalko pieniksi rinkuloiksi.
Leikkaa pesty salaatti suikaleiksi.

Valmista kastike.

Sekoita nuudelit ja kastike.
Lisää salaatti, chili ja herneet.
Koristele ennen tarjoilua yrteillä.
Leikkaa lihat viipaleiksi ja tarjoa se salaatin päällä.

Söimme heti ja kuva jäi taas ottamatta. Tässä kuva reseptilehdestä.


Kommentare: