Donnerstag, 28. Januar 2016

Konmarinoitua

Konmarinointi jatkuu ja huomiseen vaatekeräykseen lähtee yksi sun toinen vaate kaapistani. Ja kun kaappiin tuli tilaa ja Sjöden houkutteli alennuksilla, niin tuli taas ostettua jotain uuttakin. Kunhan tässä nyt ensin harjoittelen vähän sellaista ihan luonnollisen näköistä poseeraamista niin sitten voin näyttää nuo kuteet ilman henkariakin sarjassa päivä-nasu.

9 Kommentare:

 1. GMTA – täälläkin on konmarinoitu kirjojen parissa ja täälläkin on tehty pari aleostosta Sjödenillä, mutta päivä-nasua varten ajattelin opetella poseeraamaan ei-luonnollisesti, iso laukku kädessä jne.

  AntwortenLöschen
 2. HAH, minäkin olen ihan hurahtanut Konmariin. Vaatekaapin jo kävin kerran läpi, mutta toinen kerta on tarkoitus olla pian. Ja silloin VIIKATEN:).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Paljon helpommin löytää kaiken, kun viikkaa oikein.

   Löschen
 3. Minä olen vasta lukenut ja alkanut taitella sukat oikein, ei enää pyöräytystä pallolle, ei ei. Ja sitten haaveilen siitä, että pääsisin karsimaan kirjoja, mutta se on samalla hyvin pelottava ajatus.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Joo, kirjat on vaikeita, kun ei millään raaskis laittaa pois, vaikka tietää, ettei varmaan enää lue, meillä on niitä niin julmetusti.

   Löschen
 4. Mun pitäs...mutta olen saanut vasta poistettua muutaman kirjan ja yhden ainokaisen puseton. Uuttakaan en ole juuri ostellut.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Teillä on varmaan myös suomalainen kirjasto seurakunnalla, mutta sielläkin on usein monia kirjoja montakin kappaletta. Täällä on nyt hylly, johon voi lahjoittaa poismentäväksi eli ei tule hyllyyn, vaan joku saa ottaa kotiin.

   Löschen