Freitag, 22. Januar 2016

Talvimaisemat

Olen ihaillut viime aikoina paljon suomalaisblogien talvikuvia, mutta ihan kaunista oli tänään täälläkin sauvakävelylenkilläni,


Kommentare:

 1. Kaunista siellä ja kaunista tällä,
  niin kovin kaunista on maan päällä!
  Huomaan olevani runoilijana kuin E. Leino ja kumppanit. :-) Lintujen touhuja on aina kiva seurata, täälläkin niitä riittää, mutta joutsenet tulivat näköjään sinne, ihan hiljattain näin taivaalla ison joukon matkalla etelään.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Joutsenia ja nokikanoja on paljon.

   Löschen
  2. Korjauskierroksella: tuo tällä haluaa yhden ä:n lisää, oman postaukseni otsikkoon olin kirjoittanut lumta jne., ei sovi tällaiselle pilkunviilaajalle:(

   Löschen
  3. Luulin, että _sulla_ on kaunista.

   Löschen
 2. Kaunista tosiaankin:) Täällä taas puut ovat täynnä sitrushedelmiä,mikä on niin ihanan näköistä:)

  AntwortenLöschen
 3. Schwarzwaldissa on lunta maassa ja puissa ja murtsikkalatuja. Tosi kaunista, ihan kuin Suomessa. Lähdenkin seuraavaksi tarkastelemaan Füssenin lumisia vuori- ja linnaseutuja. Ehkä harhaudun naapurinkin puolelle.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Et kai vaan käy Neuschwansteinissa (meidän kielenkäytössä NeuschwanSCHWEIN) japanilaisia turisteja moikkaamassa? Terveisiä Schwarzwaldiin, ei ole mahdotonta, että meitä näkyy siellä helmikuun alussa karnevaalipakolaisina.

   Löschen
  2. Neuschwan... en nyt poikkea, mutta voisihan sille suunnalle ja vuorille vilkaista säiden salliessa. Kaunistahan siellä on.
   Karnevaalipakolaisuutta voisi harkita. Saisikohan majoituksen ja sapuskat hyväsydämellisiltä paikallisilta, jos valittaisi vakiasuinseutunsa turvattomuutta ja epävarmaa tulevaisuutta?
   paskeriville

   Löschen
  3. Yksiköt ja monikot samassa sanassa, on ainakin sydämiä. Siis, -sydämisiltä, luulisin. Kieli hukassa.

   Löschen
 4. Kaunista on sielläkin, vaikka vähemmän talvisen näköistä. Berliinissä on vielä valkoinen maa ja lumiräntää sataa mutta taitaapa pian muuttua vedeksi. Ei päässyt vieläkään hiihtoladuille.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tänään taas tihusadetta ja huomiseksi lupasivat jopa +14C, se kylmempi ja aurinkoinen sää oli parempi.

   Löschen
 5. Kauniita kuvia ja maisemia! Itse jo odotan lumen sulamista ja kevään tuloa.

  AntwortenLöschen