Mittwoch, 20. Januar 2016

Viikon kyltyyri

Tämän viikon kyltyyriohjelma koostuu näistä:

Eilen ystävämme synttäreillä oluttuvassa nähtiin ja kuultiin sattumalta paikallista karnevaalikulttuuria, kun prinssikaarti marssi sisään. En osaa siirtää videota kamerasta ulos, joten nyt vain kuva ilman musiikkia. Oluttupa on muuten aivan aseman edessä ja Domin vieressä emmekä ole koskaan ennen nähnyt siellä ympäristössä niin paljon poliisiautoja kuin eilen. Tarvetta niille olisi ollut uudenvuodenaattona eikä eilen.Tänään on vuorossa elokuvat ja siellä suomalaista laatutyötä.


Perjantaina ohjelmassa on  balettia Bonnin oopperassa. Se on muuten hauska tarina, sillä Allumies ei voi sietää balettia, mutta ei kehdannut olla ottamatta pomonsa kutsua vastaan ja myöntää olevansa balettimoukka. Helpotuksekseen hän totesi sitten, että musiikki on kaunista Tsaikovskia. Sanoi panevansa silmät kiinni ja kuuntelevansa vain musiikkia. Malandain Ballet näyttää muuten tulevan kesällä Kuopioon ja esittää siellä Tuhkimon.runo on kopsattu täältä ja täältä se löytyy myös Esko Salmisen unohtumattomana esityksenä.

18 Kommentare:

 1. Tässähän oivat esimerkit, on tuo kylttyyri vaan niin tuhatkarvainen! Nauttikaa perjantain esityksestä, kumpikin omalla tyylillänne:-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. ja kiva onkin, että on tuhatkarvainen, jokaiselle jotakin

   Löschen
 2. Teatteriin en saa puoliskoani, ooppera menee ja konsertit, mutta hän vain muistelee jotain Lapinlahden lintujen sketsiä 80-luvulla, jossa joku ei vaan kestä teatteriesitystä, ei millään. :D Joten menen naispuolisten kavereitten kanssa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niinhän minäkin käyn naisten kanssa oopperassa, tuo kaveri on kovin valikoiva senkin suhteen, Taikahuilu käy ja Rinaldo, niitä se itsekin rallattelee, mutta moni muu ei ole sen makuun.

   Löschen
 3. Tätä ajattelin mennä seuraavaksi katsomaan: https://www.youtube.com/watch?v=nA-YCYfh2oc. Mutta sitä ennen on tarkoitus mennä nauttimaan mm. tästä: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/10/28/suomalaisten-suunnittelema-museo-varsovassa-elamys ja ehkä vähän musiikista.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Juku, on voittanut jopa Liebeskindin, sehän on hienoa. Leffa näyttää kivalta, vaikka ymmärsinkin melkein vain Bahnhof vai sanoisinko järnvägsstation.
   KLIK

   Löschen
  2. Minusta Rolf Lassgård on niin hyvä näyttelijä! (Toki tuo Miekkailijakin on hyvä leffa. Kerro sitten, mitä piditte!)

   Löschen
  3. Todellakin elämys tuo Polin ,"tässä on hyvä paikka olla". Kiitos linkistä, enpä olisi tuonne löytänyt!

   Löschen
  4. Saatan siitä jopa jotain ensi kuussa kirjoittaa, jos jaksan ja viitsin... :)

   Löschen
  5. Leffa oli mun makuun ja jopa tuon kaverinkin.

   Löschen
 4. Juupa juu, kylttyyri...Kun minä puhun miehelleni kulttuurista, vastaus on että kaikki tämä mitä elämme on jo kulttuuria. Niin että monen tuhatkarvaista kulttuuri todella on. Mukavaa kulttuurinautintoa teille!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä tuolle mun kamulle kelpaa kulttuuri oikein hyvin paitsi ooppera.

   Löschen
 5. Olipas teillä mukava juttu siellä! Ja paljon kulttuuria Allun viikossa :)

  AntwortenLöschen
 6. Antworten
  1. Noi on ihan tavallisia "sotilaita", prinssillä on komeammat vaatteet.

   Löschen
 7. http://oopperabaletti.fi/talo/uutisia/tervetuloa-seuraamaan-oopperaa-ja-balettia-verkossa/

  Hei tsekatkaa, kuinka nyt voi seurata kylttyyria Helsingistä verkossa. Kirjoitin tästä juuri blogiini. Palvelu on julkaistu eilen oopperan uusilla sivuilla.

  AntwortenLöschen