Dienstag, 23. Februar 2016

Kaksi viikkoa sairastettu

kuva: zazzle.com

Kaksi viikkoa sitten tuli kurkkuun niitä risuja ja karvoja ja räkätuotanto jatkuu edelleen. Loppuviikosta ostettiin 30 pakettia paperinenäliinoja, eilen jouduttiin ostamaan uusi paketti. Ilmeisesti tämä on hinkuyskää, joka voi kestää jopa 100 päivää, OMG.
Ranskan serkku piipahti kaupunkiin ja ehti jopa käväistä meillä. Hänellä on täällä poika, neljä sisarusta ja äiti ja hän ehtii viikonlopun aikana tavata heidät kaikki ja käydä meilläkin sairaskäynnillä ja iltapalalla. Sain tuliaisina kukkakimpun, sitruunan hänen omasta puustaan Fréjusista ja Reunionin saarelta ostettua vaniljateetä, jota en ole vielä kokeillut, sillä tämänhetkisen makuaistini huomioon ottaen se olisi helmiä sioille. Sininen vanilja on kuulemma Reunionin erikoisuus.

Kommentare:

 1. Hui, sata päivää kuulostaa kyllä aika hurjalle. Mutta ei kai nyt sentään. Lähetän pikaista paranemista!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pahimmassa tapauksessa niin pitkään ja siihen kuuluu kai mukaan se loppuajan ihan pieni yskä.

   Löschen
 2. Toivottavasti ne lääkkeet toimivat hinkuyskäänkin, jos sinulla on sellainen. Otahan rauhallisesti ja lepää!

  AntwortenLöschen
 3. Et ole tainnut lapsena hinkuyskää sairastaa jos nyt epäilet sitä. Pitkäaikaista yskää on kyllä nyt liikkeellä kovasti. Toivon kuitenkin ettei minun yskäni sen paremmin kuin sinunkaan sataa päivää kestä. Jaksamisia.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Immuniteetti on vain kymmenisen vuotta, ennen luultiin sen olevan ikuista.

   Löschen
 4. Luulin aiemmin että lasket leikkiä tuolla hinkuyskällä, mutta ilmeisesti olet nyt tosissasi o_O ???

  Joka tapauksessa, ei kuulosta mukavalta ollenkaan, oli mikä oli. Hus pois mokomat hingut ja lenssut. (Toi sitruuna <3 mä oon vähän hassu mutta tykkään lahjoista joissa on jotain spessua ennemmin kuin hintaa. Tämä oli sellainen :).)

  AntwortenLöschen
 5. Pitäisikö sinun nyt lähteä Pyynikin harjulle hengittämään raikasta ilmaa, kuten lääkäri neuvoi äitiäni, kun minulla oli hinkuyskä aivan pienenä. Niin sitä sitten lähdettiin äidin kanssa täältä rannikkoseudulta ensimmäiselle junamatkalleni Tampereelle ja tarinan mukaan lääke tepsi.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hih, kaikki on suhteellista: täällä mennään Alpeille, Suomessa Pyynikille :-)

   Löschen
  2. No onneksi vain Pyynikille eikä Alpeille asti pisti lääkäri äitiparkani matkustamaan itkevän yskivän vauvan kanssa. Sen verran omasi näköjään suhteellisuudentajua :-)) Mutta lähtiväthän nuoret keuhkotautiset runoilijat täältä sinne Alpeille saakka itseään hoitamaan.

   Löschen
 6. Voi Allu, pikaista paranemista sinulle ja kämppiksellesi terveisiä. Meillä riittää taas raportoitavaa! Äsken palattiin poliisiasemalta, mutta kaikki on oikeasti hyvin. Joku nuorisoporukka teki todellisen taikatempun, jossa kadotettiin HKmiehen setelit kukkarosta. Ruoka on erinomaista ja kaupunki on upea. Esikoinen shoppailee ja Pellavapää on elementissään. HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voi jestas, mutta se kaupunki on tunnettu varkaista, vaikka meillä ei ole huonoja kokemuksia. Olin siellä kerron viikon meidän firman haaraliikkeessä töissä ja kuljin ihan yksin iltaisinkin eikä ollut huonoja kokemuksia. Hauskaa loman jatkoa.

   Löschen