Samstag, 19. März 2016

I have a dream

Kommentare:

 1. Minä olen ihastunut tuollaiseen kaveriin. Jaamme työt tasapuolisesti, se tekee huolella oman osuutensa ja minä omani, tehokasta, kun on vähän enemmän pinta-aloja!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Onko sullakin Vorwerk? Se on muihin verrattuna kamalan kallis, mutta on testeissä osoittautunut kanssa parhaaksi. Meilläkin on aika tavalla neliöitä neljässä kerroksessa ja paljon rappuja kantaa painavaa imuria letkuineen. Sain kriisin, kun PVÄ on sairastellut tai ollut lomalla viikkokausia, kamalat pölyt täällä remontin takia, minä monta viikkoa kipeä ja kämppäkaverilla mielettömät selkäkivut. Nyt tarkkailen pankkitiliäni ja kun tilanne on siellä o.k., aion ostaa.

   Löschen
  2. Tämä meidän on Neato, sai täällä parhaat arvostelut silloin kun ostettiin ja hyvin se toimiikin.
   Yläkerran makuuhuoneessakin on niin kätevää, kun kone imuroi sänkyjen alta enkä minä joudu siinä "ryömimään", meillä kun on niiden alla niin matala tila .Joskus jopa puhun robotille ja moitin, että mitä sä nyt uudestaan meet tuohon nurkkaan, juurihan olit siellä:-)) Se näkee kai pölyt paremmin kuin minä.

   Löschen
 2. Mä olen kuullut, että tuommoinen imuri on ihan pätevä, mutta silti olen vähän epäilevällä kannalla ja luotan vanhaan kunnon manuaali-imurointiin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Toi neliskulmainen malli on kai vähän parempi kuin pyöreä, ainakin nurkkien suhteen. Tuon mallin sais 30 päiväksi kokeiltavaksi, ei kai se sitten niin kamalan huono ole,

   Löschen
 3. Kelpais kyllä mullekin. En tykkää yhtään tuosta imuroinnista.

  AntwortenLöschen
 4. Lapsityövoiman käyttö sallittua imuroinnissa :)

  AntwortenLöschen
 5. En huomannut mitään imuria kun toi roboukkeli vei kaiken huomion. Aika symppis tyyppi. Siihen voisi melkein kiintyä vaikka en tiedä mitä sillä tekisi. Ehkä sen saisi imuroimaan. Tuollainen veikko tanssi, voimisteli ja otti kontaktia yleisönsä kanssa Amsterdamin Museum pleinillä olleessa tapahtumassa. Ainakin se nauratti ihmisiä ja toi hyvää mieltä. Sekin on jotakin.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
 6. Ei anna mun kommentoida suoraan noihin kahteen viimeiseen kommentiin.
  1) Blyygi Blumsteri: toivottavasti maksat hyvän palkan
  2) paskeriville: ei valitettavasti tule samaan hintaan kuin imuri

  AntwortenLöschen
 7. Kyllä mullekin tuollainen kelpaisi.

  AntwortenLöschen
 8. Kantsii hakea toi ensin testiin! Me testattiin kanssa juuri tuota Vorwerkin imuria (täällä sen sai vajaaksi viikoksi testiin) ja todettiin sitten, ettei se kyllä sovi meille. Tyyppi jäi kiinni räsymattojen hapsuihin yms., eli käytännössä kaikki lattiat olisi aina pitänyt raivata tyhjiksi ennen kotoa lähtemistä. Tää niin ei olisi toteutunut! Mutta avarampiin tiloihin ilman hapsumattoja varmasti tosi kelpo peli. Ketteräkin se oli, pääsi meidän sohvan jalkojen yli ongelmitta jne.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä ei ole räsymattoja juuri lainkaan, mutta pitää kokeilla.

   Löschen