Mittwoch, 23. März 2016

Wordless Wednesday


Hieronymus Boschin näyttelyssä ei saanut ottaa valokuvia, mutta museon kukkakimpun sentään sain kuvata. Lähteköön tämä kimppu nyt Brysselin terrori-iskun uhreille. Miten usein olemmekaan itse olleet Brysselissä ja nytkin olimme vain vajaan parinsadan kilometrin päässä.Kommentare:

 1. Heips, tää soittaa tai kirjoittaa lähipäivinä. HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tänään olen kotona, huomenna illalla meillä on ruokavieraita ja riippuen säästä ollaan pyhät kotona tai Ranskassa, taitaa olla parempi ilma meillä Saksassa, we'll see.

   Löschen
 2. Ajattelin heti teitä ja totesinkin täällä, että lähellä olette. Jotenkin turvalliselta tuntuu nyt tämä syrjäinen sijaintimme. Kaunis kukkakimppu menee oikeaan osoitteeseen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Suomi on kyllä ihanteellisessa paikassa noiden ongelmien suhteen.

   Löschen
 3. Kyllä tuntui pahalta.Etenkin kun on itsekin joskus käynyt siinä kaupungissa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On tosiaan jännä, että monen asian näkee vähän eri lailla, jos on ollut paikan päällä.

   Löschen
 4. Useamman kerran olen ollut Brüsselin lentokentällä, useimmiten on konetta tullut vaihdettua sekä Euroopan sisäisillä että ulkopuolisilla lennoilla. Turvatarkastus on siellä ollut aina paljon tiukempaa kuin Helsingissä. Kerran jouduin riisumaan vaelluskenkäni, jotka vietiin jonnekkin tutkittavaksi, Hesassa ei todettu mitään. Turvatarkastus schön und gut, mutta sitä ennenhän voi tapahtua vaikka mitä, valitettavasti. Täällä Suomessa, varsinkin meillä itäisessä, asutaan todella ihan lintukodossa.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Todellinen lintukoton teillä, olisko karhu pahin terroristi siellä.
   Minä olen vain kerran lentänyt Brysselin kautta Suomeen, mutta muuten on käyty siellä, kun sinnehän on suunnilleen sama matka kuin Frankfurtiin.

   Löschen
 5. Kovin ahdistavalta tuntuu kaikki. Enpä tiedä asutaanko Suomessakaan enää puhtaassa lintukodossa. Maailma on aivan sekaisin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mutta on siinä vielä aika suuri ero asuuko Bryssel-Molenbeekissä vai Kainuussa.

   Löschen