Dienstag, 12. April 2016

Kun kevät kaunis tuli
Tämänpäiväisiä kännyräpsyjä sauvakävelyltä, kyllä näissä maisemissa jaksaa kävellä. Vahinko, että kännykkä oli repussa enkä saanut sitä nopeasti käteeni ja olin muutenkin vähän liian kaukana tapahtumista. Tuossa keskimmäisessä kuvassa nimittäin lammaslauma juoksi kamalaa vauhtia lampea kohti ja ylitti ison narsissipellon ennenkuin kauempana ollut lammaspaimen tajusi tilanteen ja lähetti koiran hommiin ja silmänräpäyksessä lampaat tottelivat koiraa ja juoksivat taas takaisin sinne missä niiden kuului olla ruohoa leikkaamassa.

Kommentare:

 1. Oih, miten ihanan maaseutumaista teillä siellä onkaan! Olemme jossain alpeilla joskus kuvanneet lammaspaimenta laumoineen!

  Meillä narsissit eivät vielä täällä Keski-Suomessa kuki muuta kuin ruukuissa ulkopöydillä.

  <3

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä näkyy nyt kaupungin metsissä/puistoissa paljon lammaspaimenia ja ne koirat on niin ihania, niitä on kiva katsella, kun joskus ottavat karkaavaa pikkupäkää kaulasta kiinni ja kantavat takaisin lauman luokse.

   Löschen
 2. Kyllä on kaunista! Meilläkin lehtipuut alkavat vihertää jossakin, ei kuitenkaan minun puutarhassa vielä. Ei sen puoleen täällä Tukkikylässäkään vielä ole kesä, vaikka ruoho jo vihertää ja aurinko paistaa. Työt pitävät sisätiloissa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Piti vähän miettiä ennenkuin tajusin, mikä on Tukkikylä.:-)

   Löschen
  2. Tukkisaari se olisi pitänyt olla, sanatarkka käännös siis...

   Löschen
 3. Narsissipellot täältä puuttuvat, mutta aurinkoa riittää. Uskon että saamme pian tuonne lähipelloille (eli kunnan tonteille, joille ei näytä löytyvän ostajia) samanlaisia ruohonleikkaajia kuin teillä. Hyvin ne hommansa hoitavat samoin kuin lammaskoirat, joiden touhuja olisi hauska seurata. Sähköpaimenet ovat tehneet työttömiksi sekä koirat että paimenet, kun lammaslaumat tuodaan tänne kauemmas kotipelloiltaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Lammaslauma on mielestäni jotenkin niin idyllinen, ihan kuin maailmassa ei olisi mitään pahaa.

   Löschen
 4. Onpas tosiaan keväistä. Ja kaunista. Kummasti kaunistaa tuo vihreä väri tämän rusehtavan harmaan sijasta:).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No ihan kesäiset lämpötilat on ollut, tykkään tästä vuodenajasta, vaikka se menee kyllä vähän liian nopeasti ohi.

   Löschen
 5. Ihanan vihreää:) Meille tuli pieni takatalvi,onneksi,sen kamalan kuumuuden jälkeen,ja jopa sadettakin tänään,mutta tämä on niin ohimenevää,lämmintä jo edessä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Taatusti on kuumaa tiedossa teille ja meillekin aina elokuun alussa, kun lähdemme Valenciaan häihin, vähän jo pelkään miten sitä kestää.

   Löschen
 6. Todella keväistä. Jotenkin lampaat kuuluvat kevätkuvaani. Pieniä karitsoita on täälläkin puistossa jo nähty samoin kuin kilejäkin. Tänään on todella ihanan keväistä täälläkin ja vihreää!

  AntwortenLöschen
 7. Onpa kyllä kaunista! Ihania nuo lampaat. Täällä kukkivat nyt krookukset, muuten sipulikukat antavat vielä odottaa. Tienposket ovat leskenlehtien täplittämiä. Hyvää tekee tämä kevät!

  AntwortenLöschen
 8. Aivan ihania kevätkuvia! Tuollaista kevättä minäkin jo jaksan, kun vihertää. Tämä ruskeus ja rumuus minua keväässä häiritsevät vuosi vuodelta vain enemmän.

  AntwortenLöschen