Panen tämän ihan vaan itsellekin muistiin, vähän improvisoitu eikä ole tarkkaa reseptiä.
Laitoin alle paahdetusta kokojyväpaahtoleivästä pyöreän viipaleen, sen päälle graavilohesta tehty tartar, jossa mausteena punasipulia, tilliä, sitruunan mehua, majoneesia ja Dijon-sinappia ja suolaa ja mustapippuria. Sen päälle avokadotartar, jossa taas pilkottua punasipulia, sitruunapippuria, sitruunan mehua ja raastettua kuorta, suolaa ja pippuria ja last but not least rosepippuria, joka antaa kivasti väriä. Helppo ja hyvä ja kaunis alkupala.
Näyttää ja kuulostaa hyvältä!
AntwortenLöschenOli kyllä kivan näköinen annos
LöschenTämä menee testiin, kirjoittaa hän nälkäisenä pitkän työpäivän ja sen päälle tulleen aivan liian pitkän autoilun jälkeen! Ainekset hakuun heti seuraavalla kauppareissulla!
AntwortenLöschenAi niin, sulla alkoi autobaanalla ajot, en kadehdi.
LöschenIhana annos! Itse en ole mikään suuri avokadon ystävä (avokado on mun mielestä mautonta ja se koostumuskin on epämiellyttävä löllö), mutta tuossa luulisi olevan jo sen verran makua, että avokadokin varmasti menisi. Laitan ohjeen muistiin!
AntwortenLöschenSe pitää maustaa hyvin sitruunalla ja pippurilla.
LöschenMitäs jos ottaisit osaa ravintolapäivään?
AntwortenLöschenTäällä ei taida olla mitään ravintolapäivää.
Löschen