Dienstag, 3. Mai 2016

Lohiavokadotartar


Panen tämän ihan vaan itsellekin muistiin, vähän improvisoitu eikä ole tarkkaa reseptiä.
Laitoin alle paahdetusta kokojyväpaahtoleivästä pyöreän viipaleen, sen päälle graavilohesta tehty tartar, jossa mausteena punasipulia, tilliä, sitruunan mehua, majoneesia ja Dijon-sinappia ja suolaa ja mustapippuria. Sen päälle avokadotartar, jossa taas pilkottua punasipulia, sitruunapippuria, sitruunan mehua ja raastettua kuorta, suolaa ja pippuria ja last but not least rosepippuria, joka antaa kivasti väriä. Helppo ja hyvä ja kaunis alkupala.

8 Kommentare:

  1. Näyttää ja kuulostaa hyvältä!

    AntwortenLöschen
  2. Tämä menee testiin, kirjoittaa hän nälkäisenä pitkän työpäivän ja sen päälle tulleen aivan liian pitkän autoilun jälkeen! Ainekset hakuun heti seuraavalla kauppareissulla!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Ai niin, sulla alkoi autobaanalla ajot, en kadehdi.

      Löschen
  3. Ihana annos! Itse en ole mikään suuri avokadon ystävä (avokado on mun mielestä mautonta ja se koostumuskin on epämiellyttävä löllö), mutta tuossa luulisi olevan jo sen verran makua, että avokadokin varmasti menisi. Laitan ohjeen muistiin!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Se pitää maustaa hyvin sitruunalla ja pippurilla.

      Löschen
  4. Mitäs jos ottaisit osaa ravintolapäivään?

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Täällä ei taida olla mitään ravintolapäivää.

      Löschen