Samstag, 11. Juni 2016

And the winner is

Numeroin kommentit siinä järjestyksessä kun ne tulivat. Yhteensä osanottajia oli 12. Zufallsgenerator arpoi voittajaksi seiskan eli campasimpukan. Lähetätkö yhteystiedot osoitteeseen allu at hotmail de, niin lähetän tämän elämää mullistavan esineen.

Yrttikasvin nimi on Artemesia abrotanum eli suomeksi aaprotti(maruna). Saksassa sitä kutsutaan nimellä Colakraut ja Englannissa Cola plant, sillä se tuoksuu/maistuu aika lailla colalle. Naapurini tekee siitä joskus veden kanssa colajuomaa. Lisää tietoa löytyy täältä ja täältä.

Nyt meillä on täydessä kukassa naapurin ja meidän rajalla olevassa ruusukaaressa kiivi ja odotamme jännityksellä, tuleeko myös hedelmiä. Kasvin pitäisi olla kaksineuvoinen, mutta tähän asti se ei ole vielä hedelmiä tehnyt.


Seuraava postaus tulee sitten kertomaan lomastamme Suomessa. Snowman smileys

Kommentare:

 1. Onnea voittajalle! Rupean kohta keittämään uusia perunoita. Taisivat olla ruotsalaisia, sillä hinta oli kohdallaan enkä muistanut kysyä torimyyjältä enkä katsoa hintalappua tarkemmin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Onko ruotsalaiset perunat halvempia. Me saatiin Suomessa oikein hyviä uusia perunoita, nam nam.

   Löschen
 2. Onnea voittajalle.Vau kolakasvi,jännää !En juo virvoitusjuomia,mutta olisi kuitenkin kiva kokeilla tuosta tehtyä juomaa;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä se ihan kolalle maistuu tuo yrtti, kun laitoin suuhun, sitä juomaa en ole kokeillut.

   Löschen